arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 11a7jrp reduced

Lokalbasen söker svensktalande studentmedarbetare

23
jul
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dk är en ung internetportal som drivs av innovation och viljan att vara de bästa inom vårt område. Vi förmedlar kontakten mellan hyresvärdar till kommersiella lokaler och potentiella hyresgäster via vår hemsida Lokalebasen.dk och dess motsvarighet Lokalbasen.se Sverige AB.
23
jul
2014
Steen Uno

Svensktalande Studentmedarbetare sökes till Lokalbasen.se

Lokalebasen.dk är en ung internetportal som drivs av innovation och viljan att vara de bästa inom vårt område. Vi förmedlar kontakten mellan hyresvärdar till kommersiella lokaler och potentiella hyresgäster via vår hemsida Lokalebasen.dk och dess motsvarighet Lokalbasen.se Sverige AB.

Med start från slutet av augusti söker vi nu ytterligare en svensktalande studentmedarbetare på ca 15 – 20 timmar per vecka för att förstärka vårt svenska team.

Arbetsuppgifter
- Kommunikation i form av blogginlägg, nyheter om företaget och annan textproduktion inom SEO
- Administrativa uppgifter i vårt eget CMS samt ett par enstaka standardiserade CMS-system.
- Sköta kontakten med kunder och samarbetspartners via telefon, e-post och livechatt
- Översättning från danska och engelska till svenska
- Diverse ad hoc och praktiska uppgifter (t.ex. förberedelse inför möten och lunchuppdukning)

Om dig
- Du studerar sista året på ditt kandidatprogram eller första eller andra året på ditt mastersprogram inom t.ex. marknadsföring, IT, kommunikation, journalistik eller liknande.
- Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.
- Du är flexibel, ansvarsfull, pålitlig och kan arbeta självständigt och strukturerat.
- Du har lätt för att sätta in dig i nya arbetssätt, och tvekar inte att säga till om du inte förstår.

Om oss
Vi håller till i öppna, luftiga lokaler på Æbeløgade 4, 1 i Østerbro i Köpenhamn, där vi sitter 20 medarbetare. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd på kontorstid mellan 08:30-17:00, allt efter dina önskemål och verksamhetens behov. Vi tar hänsyn till dina tentamensperioder och andra krav från dina studier.

Kontakt
Skicka din ansökan per e-post till vk@lokalbasen.se

Urvalet sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

För mer information kontakta Viktor Kjellström på tel. +45 39 45 85 78 eller via e-post vk@lokalbasen.se

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.