arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Housewarming pic reduced

Lokalbasen tackar för en trevlig housewarming

11
nov
2014
Anne-Kathrine Utzon
Lokalbasen.se, Lokalebasen.dk och systerverksamheten Matchoffice’s nya kontor var fyllt med människor, vin och prat i förra veckans inflyttningsfest.
11
nov
2014
Anne-Kathrine Utzon

Det nyrenoverade huvudkontoret på Østerbro skapade en härlig miljö för de många gäster som gladeligen deltog i Lokalbasen.se, Lokalebasen.dk och Matchoffice’s housewarming torsdag 6 november.  

Eftermiddagen innehöll vin i glasen, färgglada kanapéer på borden och prat från alla hörn. De många gästernas uppmärksamhet fångades när Lokalebasens styrelseordförande Lars Heilesen gav Lokalebasens medarbetare ett varmt välkomnande till det nya kontoret med ett tal medan han sköt färgglad konfektyr över rummet. Som gåva tog Lars Heilesen med sig hopprep avsedda för träning till Lokalebasens anställda. En gåva som frambringade mycket skratt och som omedelbart testades.  

”Det var ett sant nöje att visa vårt vackra kontor för våra gäster, kunder, samarbetspartner, och andra affärskontakter. Jag hoppas att alla hade en lika trevlig eftermiddag som jag hade”, säger Jakob Dalhoff.

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.