arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Danielsen space planning reduced

Lokalbasens nya kontor inreds av Danielsen Space Planering

16
okt
2014
Steen Uno
Lokalbasen.se och systerfirman Lokalebasen.dk bytte i somras ut sina tidigare lokaler i Hellerup till ett stort och modernt kontor på Østerbro i Köpenhamn. Den sista pusselbiten har precis lagts på plats med hjälp av det innovativa danska space planning och workplace designfirman Danielsen Space Planning.
16
okt
2014
Steen Uno

 

Danielsen Space Planering har inrett och skräddarsytt Lokalebasen.dks nya kontor på Æbeløgade på Østerbro med läckra kontorsmöbler. De har också designat flera lyckade arbets- och mötesmiljöer.

Inredningsfirman från Köpenhamn har sedan 1997 arbetat med modern kontors- och affärsinredning och har skapat kreativa miljöer för en mängd olika företag. De har bland annat omfattat Spies’ nya huvudkontor i Ørestad, Accura och Rønne & Lundgren i Tuborg Havn, Norreporten på Havneholmen och många fler.

I Lokalbasens nya kontor har Danielsen Space Plannings duktiga arkitekter och projektledare med stadig hand skapat en spännande fysisk arbetsram som skapar en effektiv arbetsmiljö för uthyrningsportalens ca 25 anställda.

Vackert och spektakulärt

”Jag fick Danielsen rekommenderat av några samarbetskontakter, och vi valde därför att involvera Danielsen Space Planning’s experter tidigt i flyttprocessen. De visade sig från start att vara öppna för våra tankar och idéer till vår nya arbetsplats som vi anskaffade ganska naken med råa väggar, golv och tak”, säger Jakob Dalhoff, adm direktör på Lokalebasen.dk A/S.

Den nya inredningen väcker inte bara entusiasm bland Lokalbasens anställda utan också för Lokalbasens dagliga besökare.

”Här på kontoret är vi mycket nöjda med resultatet av vår nya arbetsmiljö. Vår nya fantastiska kontorsinredning och möblering hänför inte bara oss utan imponerar också kontorets dagliga gäster – kom och se själv,” inviterar Jakob Dalhoff.

Läs mer om interiör designfirman Danielsen Space Planning här. 

 

Danielsen_Space_Planning_2

 

Danielsen_Space_Planning_3

 
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.