arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Danielsen space planning

Lokalbasens nya kontor inreds av Danielsen Space Planering

16
okt
2014
Steen Uno
Lokalbasen.se och systerfirman Lokalebasen.dk bytte i somras ut sina tidigare lokaler i Hellerup till ett stort och modernt kontor på Østerbro i Köpenhamn. Den sista pusselbiten har precis lagts på plats med hjälp av det innovativa danska space planning och workplace designfirman Danielsen Space Planning.

 

Danielsen Space Planering har inrett och skräddarsytt Lokalebasen.dks nya kontor på Æbeløgade på Østerbro med läckra kontorsmöbler. De har också designat flera lyckade arbets- och mötesmiljöer.

Inredningsfirman från Köpenhamn har sedan 1997 arbetat med modern kontors- och affärsinredning och har skapat kreativa miljöer för en mängd olika företag. De har bland annat omfattat Spies’ nya huvudkontor i Ørestad, Accura och Rønne & Lundgren i Tuborg Havn, Norreporten på Havneholmen och många fler.

I Lokalbasens nya kontor har Danielsen Space Plannings duktiga arkitekter och projektledare med stadig hand skapat en spännande fysisk arbetsram som skapar en effektiv arbetsmiljö för uthyrningsportalens ca 25 anställda.

Vackert och spektakulärt

”Jag fick Danielsen rekommenderat av några samarbetskontakter, och vi valde därför att involvera Danielsen Space Planning’s experter tidigt i flyttprocessen. De visade sig från start att vara öppna för våra tankar och idéer till vår nya arbetsplats som vi anskaffade ganska naken med råa väggar, golv och tak”, säger Jakob Dalhoff, adm direktör på Lokalebasen.dk A/S.

Den nya inredningen väcker inte bara entusiasm bland Lokalbasens anställda utan också för Lokalbasens dagliga besökare.

”Här på kontoret är vi mycket nöjda med resultatet av vår nya arbetsmiljö. Vår nya fantastiska kontorsinredning och möblering hänför inte bara oss utan imponerar också kontorets dagliga gäster – kom och se själv,” inviterar Jakob Dalhoff.

Läs mer om interiör designfirman Danielsen Space Planning här. 

 

Danielsen_Space_Planning_2

 

Danielsen_Space_Planning_3

<< Se alla nyheter