arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 1z0t9xd reduced

Lokalbasens uthyrare får direkt åtkomst

12
aug
2014
Steen Uno
Ett nytt smart system leverat av det danska företaget C&B Systemer kommer framöver göra det smidigt och enkelt för Lokalebasen.dks uthyrare att själv lägga upp deras hyresobjekt på Lokalebasen.dk och eventuellt på sikt även rätta till dem, ändra siffrorna och info mm. Systemet utgör den danska motsvarigheten till Capifast från Vitec i Sverige som sedan en tid tillbaka erbjuds alla svenska hyresvärdar.
12
aug
2014
Steen Uno

Lokalebasen.dk klar med smart tjänst:

Nyt system ger uthyrare direkt åtkomst

 

Av Steen Uno

Ett nytt smart system leverat av det danska företaget C&B Systemer kommer framöver göra det smidigt och enkelt för Lokalebasen.dks uthyrare att själv lägga upp deras hyresobjekt på Lokalebasen.dk och eventuellt på sikt även rätta till dem, ändra siffrorna och info mm. Systemet utgör den danska motsvarigheten till Capifast från Vitec i Sverige som sedan en tid tillbaka erbjuds alla svenska hyresvärdar.

C&Bs fastighetsmäklarsystem används idag av ett mycket stort antal privat- och företagssmäklare – CBRE, Danbolig och Lund & Lindhart med många flera.

“På Lokalebasen.dk har vi integrerat systemet så att våra företagsmäklare bara behöver kryssa i, sedan är deras hyresobjekt upplagt på Lokalebasen. Dessutom blir hyresobjektet automatiskt ändrat hos oss, varje gång mäklaren rättar i sin egen databas,” säger Jakob Dalhoff, VD på Lokalebasen.dk.

Den enskilda företagsmäklaren behöver med andra ord bara göra sina ändringar på ett ställe, därefter implementeras alla nya siffror och all information automatiskt också på mäklarens annons på Lokalebasen.dk.

Den nya tjänsten på Lokalebasen.dk är gratis för mäklare som dessförinnan prenumerarar på C&B MæglerService. Detsamma gäller i Sverige för prenumeranter på Vitec Capifast

“Vi er ytterst nöjda med vårt nya samarbete med C&B. För Lokalebasen.dk är det A och O, att fastighetsmäklarna upplever det som smidigt och bekävmt att arbeta med oss.

Vår dialog med C&B Systemer har från början varit ytterst konstruktiv och behaglig, och vår utvecklingsavdeling har haft mycket lätt att samarbeta med C&B’s professionella team," säger Jakob Dalhoff..

Läs mer här om Vitec Capifast

 

 
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.