arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 1qplsny reduced

Lokalebasen.dk ansätter ny projektmedarbetare

01
aug
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dk förstärker på nytt sitt ´maskinrum´ – nu med den 22-årige studenten på Danmarks Tekniska Universitet (DTU) i Köpenhamn, Benjamin Malmgren-Hansen, som i sommar tagit plats i de nya lokalerna på Æbeløgade i nordöstra Köpenhamn.
01
aug
2014
Steen Uno

Nytt ungt ´stjärnskott´ till Lokalebasen.dk:

Benjamin redo för maskinrummet

 

Av Steen Uno

Lokalebasen.dk förstärker på nytt sitt ´maskinrum´ – nu med den 22-årige studenten på Danmarks Tekniska Universitet (DTU) i Köpenhamn, Benjamin Malmgren-Hansen, som i sommar tagit plats i de nya lokalerna på Æbeløgade i nordöstra Köpenhamn.

Programmeringsavdelningens nya projektmedarbetare läser till IT-högskoleingenjör på DTU i Lyngby, där Benjamin också är bosatt.

“Jag gläder mig riktigt mycket till att få en stor dos praktisk erfarenhet av mycket av det, som jag till vardags absorberar som teoretisk kunskap via läroböckerna,” säger Lokalebasen.dks nya unga ´stjärnskott´.
Hos Danmarks ledande uthyrningsportal for lediga företagslokaler kommer Benjamin Malmgren-Hansen assistera med den allmänna dagliga utvecklingen.

“Just nu arbetar jag med att utveckla och implementera ett nytt effektivt artikelsystem – spännande!” säger Benjamin, som i sin sparsamma fritid är aktiv löpare utomhus och målare inomhus.

Se hela Lokalebasen.dks aktuella starka team

 

 
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.