arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 fkg62v reduced

Lokalebasen.dk bidrar till att avrunda projekt i Öresundsregionen

24
jun
2014
Steen Uno
Projektet Jobb och Utbildning i Öresundsregionen, som under de senaste år har bidragit till att öka rörligheten och vardagsintegrationen i Öresundsregionen, närmar sig sitt slut.
24
jun
2014
Steen Uno

“På Lokalebasen har vi planer om att expandera vårt företag till ett flertal europeiska länder och vi har valt att använda Sverige som testprojekt,” säger Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk A/S.

 

Lokalebasen.dk i avslutningsprojekt för spännande projekt:

Svenskarna har gett oss en värdefull rivspark

 

Av Steen Uno

Projektet Jobb och Utbildning i Öresundsregionen, som under de senaste år har bidragit till att öka rörligheten och vardagsintegrationen i Öresundsregionen, närmar sig sitt slut.

I sista ögonblicket valde projektet att delta i det offentliga mötet i mitten av juni på Bornholm med två evenemang där de fokuserades på Öresundsregionens potentialer.

Detta skedde med flera videoklipp, där bl.a. Lokalebasen.dks adm. VD Jakob Dalhoff deltog i en intervju om Lokalebasen.dk och svenska uthyrningsportalens motsvarighet, Lokalbasen.se.

“Det kändes naturligt för oss att påbörja våra stora europeiska ambitioner med ett lärorikt pilottestprojekt i Sverige, där utan tveka kulturellt sett är det land som är närmast danskarna.

På några viktiga punkter ligger svenskarna steget före oss och detta har givit oss några värdefulla bidrag till vår utveckling," säger Jakob Dalhoff.

Jobb och Utbildning i Öresundsregionen, som har varit ett framgångsrikt projekt mellan sju danska och fem svenska partners, avslutas definitivt i September 2014.

Se intervjun med Lokalebasen.dks VD Jakob Dalhoff här:

 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.