arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Idpim bild

Lokalebasen.dk deltar på stor Canadensisk innovationskonferens ISPIM

24
sep
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dk deltar i början av oktober på en av världens största konferenser för innovation, ISPIM Americas Innovation Forum i Montreal

 

Danmarks ledande portal för hyra av företagslokaler är på plats på första raden när International Society for Professional Innovation Management 2014 gick av stapeln 5-8 oktober i Canadas näst största stad.

Lokalebasen.dk deltar genom sin USA-baserade projektledare MSc.Kom Bjørn Møiniche Jensen som för närvarande är PhD-student vid Purdue University i West Lafayette, Indiana.  

Bjørn som under några år va en högt respekterad och anställd på danska kontoret för Lokalebasen.dk, ska göra mer än att bara vara gäst vid ISPIM 2014.

För konferensens mer än 150 innovationsexperter från hela världens, ska den danska PhD-studenten och undervisningsassistenten på Purdue själv upp på podiet för att prata om ”The Paradox of Transparency in Online Collaboration for Innovation” – en presentation som följdes upp av en halvtimmes debatt.

 

Utmaningar och upplevelser

”Det kommer att bli en stor utmaning och en ännu större upplevelse att få lov att presentera de observationer som jag har gjort under arbetet av denna artikel med samma namn.

Med inriktning mot innovation startar artikeln en debatt om hur man kan få människor med olika yrkesbakgrunder att arbeta snabbare och utveckla ömsesidig tillit på relativt kort tid” säger Bjørn Jensen.

”Jag är säker på, att jag med presentationen kommer få en mängd användbar feedback och förslag till min fortsatta forskning. Med artikeln hoppas jag att jag har tagit de första stegen till en åtgärdsinriktad forskning, där framtiden kan skapa verksamheter som inte är rädda för att experimentera med sammansättningen av sin personal och är villiga att ignorera traditionella organisationsscheman. Den typ av företag skapar innovationer på löpande band och låter idéerna flöda – precis som jag upplevde det på Lokalebasen.dk, där vi nästan snubblade över varandras idéer då de bara dök upp  fler hela tiden”

 Bjørn Jensen räknar med att slutföra dina Ph.D inom sitt område av expertis i organizational communication vid Purdue University i 2017, men arbetar samtidigt med både strategiska och operativa uppgifter för Lokalebasen.dk.

 

Läs mer här om innovationskonferensen ISPIM 2014 

<< Se alla nyheter