arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Ivs reduced

Lokalebasen.dk lanserar en hjälpande hand för start-up´s

07
okt
2014
Henna Nielsen
Lokalebasen är klar med en ny och smart serviceportal, IVSstiftelse.dk, som ger entreprenörer och egenföretagare möjlighet att på ett billigt sätt skapa ett bolag inom bara två timmar.
07
okt
2014
Henna Nielsen

 

Sedan 1 januari 2014 har det i Danmark varit möjligt att skapa och registrera ett ”entreprenörsföretag”, eller iværksætterselskab (IVS), vilket är detsamma som ett privat aktiebolag, ApS, men ett mycket billigare alternativ då kapitalkravet är minskat från 50 000 DKK till enbart en krona.

”En entreprenör är en företagsam och ivrig typ av människa som gärna vill agera snabbt – ja, för det mesta just här och nu.

Det är inte minst dessa otåliga och självständiga entusiaster som vi nu kommer att få träffa med vår nylanserade systerportal IVSstiftelse.dl”, säger Lokalebasens adm. Direktör Jakob Dalhoff.

”Vi erbjuder därför folk, som står redo att kasta sig ut som entreprenör, att beställa deras entreprenörsföretag, IVS, via vår nya hemsida och få ett organisationsnummer registrerat och utfärdat inom två timmar på vardagar.

Den kan vi lova eftersom vi förhandsregistrerar ditt IVS och kan tilldela dig ditt organisationsnummer efter du signerat med NemID.  På sås ätt kan du enkelt och bekvämt slippa besväret med allt pappersarbete”, tillägger Jakob Dalhoff

 

Hjälpande hand för start-up’s

Att du som företagare kan skapa en IVS för bara en krona betyder inte att bolaget kan nöja sig med det låga kapitalkravet. För entreprenörsföretag  är det ett krav att spara minst 25 procent av den årliga vinsten. Det sparandet ska fortsätta tills det når 50 000 DKK, som gör att ditt IVS omvandlas till en vanlig ApS.

”Den nya bolagsformen IVS är skapad och införd som en välkomnad hjälp för nystartade  pop-ups med spännande idéer som vill ha en kortare väg till sitt startskott”, säger Jakob Dalhoff.

 

På bara 10 dagar efter sin lansering av IVSstiftelse.dk är redan 15 företag registrerade.

Läs mer här och skapa ditt nya entreprenörsföretag på IVSstiftelse.dk

 

 

 
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.