arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 1rivaoo reduced

Lokalebasen.dk och Colliers International DK ingår i ett mycket stort samarbetssavtal

12
dec
2013
Steen Uno
Lokalebasen.dk A/S ser fram emot att ser fram emot att växa sig ännu större, efter att den danska uthyrningsportalen för lediga företagslokaler har ingått ett stort, omfattande och iögonenfallande samarbetssavtal med en av Danmarks och Skandinaviens största och mest framträdande fastighetsmäklare, Colliers International Danmark A/S.
12
dec
2013
Steen Uno

 

Av Steen Uno

Lokalebasen.dk A/S ser fram emot att ser fram emot att växa sig ännu större, efter att den danska uthyrningsportalen för lediga företagslokaler har ingått ett stort, omfattande och iögonenfallande samarbetssavtal med en av Danmarks och Skandinaviens största och mest framträdande fastighetsmäklare, Colliers International Danmark A/S.

Det nya avtalet mellan Lokalebasen.dk och Colliers International Danmark innebär, att samtliga Colliers´ i nuläget lediga företagslokaler framöver kommer att kunna hittas och ses på landets största digitala marknadsplats för lediga kontor-, lager-/produktions- samt butikslokaler.

”Vi är både otroligt glada och stolta över, att vi har fått till stånd detta nya och mycket spännande samarbete med en av den danska företagsuthyrningsmarknadens tongivande aktörer.

Det ska inte vara någon hemlighet, att vår aktuella implementering av Colliers´ omkring 800 lediga företagslokaler kommer att öka Lokalebasen.dks samlade annonsutbud i en ganska markant grad,” säger Lokalebasen.dks VD Jakob Dalhoff.

Inom den närmaste tiden kommer alla Colliers knappt tusen lediga företagslokaler att bli implementerade och synliga på Lokalebasen.dk.

”Vi önskar dessutom att markera vårt stora avtal med Colliers med att göra premiär för Lokalebasen.dks nya specialutvecklade, automatiska integrationssystem, som säkerställer, att alla Colliers International Danmarks många hundratals företagslokaler alltid framstår som fullt uppdaterade på vår uthyrningsportal.

Detta är en kund- och användarvänlig service, som vi förväntar oss riktigt mycket av, och som vi gläder oss att framöver kunna erbjuda våra andra företagsmäklare och fastighetsbolag,” poängterar Lokalebasen.dks dagliga ledare Kasper Staal Jørgensen.

 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.