arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 1o99w6k

Lokalebasen.dk - stolta sponsorer för biodling på taket

05
aug
2014
Steen Uno
Danmarks ledande uthyrningsportal för lediga företagslokaler har använt juli till att flytta från sitt tidigare säte i Hellerup och föll på plats i nyinrättade ljusa kontorslokaler – i en Østerbro-fastighet med bikupor, höns och stadsjordbruk på taket …

“Vi är kolossalt glada över att vara en del av detta fantastiska innovativa, intressanta och spännande ’stadsjordbrukshus’ här på Østerbro,” säger Jakob Dalhoff, VD på Lokalebasen.dk A/S.

 

Danmarks stora uthyrningsportal på plats i Østerbro-kontorshus med stadsjordbruk:

Lokalebasen.dk – nu med sponsrade bin på taket

 

Av Steen Uno

Danmarks ledande uthyrningsportal för lediga företagslokaler har använt juli till att flytta från sitt tidigare säte i Hellerup och föll på plats i nyinrättade ljusa kontorslokaler – i en Østerbro-fastighet med bikupor, höns och stadsjordbruk på taket

Efter sex bra år på Strandvejen i Hellerup har framgången gjort att Lokalebasen.dk bokstavligt talat vuxit ur sina lokaler, och den stora danska uthyrningsportalen har därför utnyttjat semester-månaden till att byta sin – nåja, lokalbas – till Æbeløgade på yttre Østerbro.

“Redan under försommaren övertog vi vårt nya fina huvudkontor – i form av en stor lokal på 600 m² med råa betongväggar, tak och så vidare.

Men efter en kreativ och oerhört spännande ombyggnads- och inredningsfas framstår Lokalbasen.dk idag i en superfin nyrenoverad lokal med toppmoderna inbjudande kontorslandskap med direkt ögonkontakt mellan nästan alla våra nya arbetsplatser," säger Lokalebasen.dks VD Jakob Dalhoff.

Sponsorbin på takvåningen

Som en intressant bieffekt har Lokalebasen.dk blivit huvudsponsor för fyra bikupor på den öppna takvåningen i höjd med fjärde våningen.

Förklaringen: Lokalebasens nya adress i kontorsfastigheten Æbeløgade 4 har tidigare huserat Köpenhamns gamla bilauktionshus, och takkonstruktionen är därför byggt för att kunna bära tunga fordon.

Idag är det dock inte bilar, men däremot det nya spännande stadsjordbruket ØsterGro, som huserar ovanför Lokalebasen.dk.

ØsterGro har lagt mer än 100 ton jord på taket inrättade i långa, raka och höga bäddar.

Mitt i hela härligheten står Lokalebasen.dks fyra sponsrade bikupor, ett växthus, en kompostbehållare samt ett hönshus fullt med livliga kacklande höns.

“Vi är kolossalt glada över att ha blivit en del av detta fantastiskt innovativa, intressanta och spännande stadsjordbrukshus här på Østerbro.

Det har helt klart satt färg på vår arbetsplats, att vi i våra egna nya kreativa miljöer kan se, höra och ta del av ØsterGro-folkets motsvarande kreativa ansträngningar på översta våningen," säger Jakob Dalhoff.

 

<< Se alla nyheter