arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 1o99w6k reduced

Lokalebasen.dk - stolta sponsorer för biodling på taket

05
aug
2014
Steen Uno
Danmarks ledande uthyrningsportal för lediga företagslokaler har använt juli till att flytta från sitt tidigare säte i Hellerup och föll på plats i nyinrättade ljusa kontorslokaler – i en Østerbro-fastighet med bikupor, höns och stadsjordbruk på taket …
05
aug
2014
Steen Uno

“Vi är kolossalt glada över att vara en del av detta fantastiska innovativa, intressanta och spännande ’stadsjordbrukshus’ här på Østerbro,” säger Jakob Dalhoff, VD på Lokalebasen.dk A/S.

 

Danmarks stora uthyrningsportal på plats i Østerbro-kontorshus med stadsjordbruk:

Lokalebasen.dk – nu med sponsrade bin på taket

 

Av Steen Uno

Danmarks ledande uthyrningsportal för lediga företagslokaler har använt juli till att flytta från sitt tidigare säte i Hellerup och föll på plats i nyinrättade ljusa kontorslokaler – i en Østerbro-fastighet med bikupor, höns och stadsjordbruk på taket

Efter sex bra år på Strandvejen i Hellerup har framgången gjort att Lokalebasen.dk bokstavligt talat vuxit ur sina lokaler, och den stora danska uthyrningsportalen har därför utnyttjat semester-månaden till att byta sin – nåja, lokalbas – till Æbeløgade på yttre Østerbro.

“Redan under försommaren övertog vi vårt nya fina huvudkontor – i form av en stor lokal på 600 m² med råa betongväggar, tak och så vidare.

Men efter en kreativ och oerhört spännande ombyggnads- och inredningsfas framstår Lokalbasen.dk idag i en superfin nyrenoverad lokal med toppmoderna inbjudande kontorslandskap med direkt ögonkontakt mellan nästan alla våra nya arbetsplatser," säger Lokalebasen.dks VD Jakob Dalhoff.

Sponsorbin på takvåningen

Som en intressant bieffekt har Lokalebasen.dk blivit huvudsponsor för fyra bikupor på den öppna takvåningen i höjd med fjärde våningen.

Förklaringen: Lokalebasens nya adress i kontorsfastigheten Æbeløgade 4 har tidigare huserat Köpenhamns gamla bilauktionshus, och takkonstruktionen är därför byggt för att kunna bära tunga fordon.

Idag är det dock inte bilar, men däremot det nya spännande stadsjordbruket ØsterGro, som huserar ovanför Lokalebasen.dk.

ØsterGro har lagt mer än 100 ton jord på taket inrättade i långa, raka och höga bäddar.

Mitt i hela härligheten står Lokalebasen.dks fyra sponsrade bikupor, ett växthus, en kompostbehållare samt ett hönshus fullt med livliga kacklande höns.

“Vi är kolossalt glada över att ha blivit en del av detta fantastiskt innovativa, intressanta och spännande stadsjordbrukshus här på Østerbro.

Det har helt klart satt färg på vår arbetsplats, att vi i våra egna nya kreativa miljöer kan se, höra och ta del av ØsterGro-folkets motsvarande kreativa ansträngningar på översta våningen," säger Jakob Dalhoff.

 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.