arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Microsoft lyngbyreduced

Microsoft öppnar nytt kontor i Köpenhamn med fokus på teknologi, effektivitet och trivsel

10
mar
2015
Steen Uno
Framtidens ca 900 anställda i Microsofts kommande kontor som invigdes i Köpenhamn i november 2015, kommer att kunna vara på jobbet med stro flexibilitet
10
mar
2015
Steen Uno

Detta är en av de grundläggande idéerna bakom Microsoft koncernerns nya framtida kontor vid Lyngby Shopping Center i Köpenhamn. Byggnaden är spännande och baserad på reknologi, effektivitet och välbefinnande som för att den virtuella närvaron ska vara lika stark som den fysiska. 

Microsofts nya imponerande byggnad kommer att samla IT företagets nuvarande två danska kontor i Hellerup och Vedbæk.

I höst kommer 900 anställda därmed skryta med att sitta på inget mindre än framtidens arbetsplats - förutsatt natursligt vis att det överhuvudtget dyker upp.

Microsofts nya huvudkontor kommer faktiskt vara en arbetsplats med helt andra ramar änd e som vanligtvis förknippas med en dag på kontoret.

 

Ultimata ramar

"Vi håller på att skapa en btggnad, där det inte är absolut nödvändigt att varje anställd är på plats för att kunna arbeta.

Vi strävar efter att skapa den ultimata miljön för personlig produktivitet, innovation och välbefinnande i form av en flexibel byggnad där tekniken är tänkt ut från början. Allt från arkitektur till inredning kommer att säkerställa våra anställdas bästa möjliga förutsättningar för att kunna utföra sian arbetsuppgifter."

Det säger Thomas Schnegelsberg, avdelningschef på Microsoft och projektledare för den ambitiösa kontorskonstruktionen i Köpenhamn, till Berlingske Medias tema-tidning Framtidens Arbetsplats.

Han betonar att det från byggprojektets första spadtag har varit Microsofts "ganska vilda vision" attt ge företagets egna danska syn på framtiden för arbetet - med allt vad det innebär i form av konkreta tekniska alternativ och nya flexibla samarbetsformer. 

"I stort sett vill vi göra oss av med "nu åker jag till arbetet"-mentalitetet. Vår anledning till det är att det finns en start och ett slut på arbetet. På framtidens arbetsplats åker man nödvändigtvis inte längr till en viss palts för att arbeta", säger Thomas Schnegelsberg.

Läs mer om Microsofts nya danska huvudkontor här:

IT-gigantens bud på framtidens arbetsplats

Hitta lediga lokaler för ditt framtida kontor på lokalbasen.se

 
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.