arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Mobil livestreamreduced

Mobil livestream - ditt företags nya marknadsföringskanal

23
jul
2015
Steen Uno
Mobil livestreaming med videos är dagslägets "new big thing" i sociala medier. Läs här varför och hur ditt företag kan fokusera skarpt på det heta marknadsföringsverktyget och dess oändliga möjligheter.
23
jul
2015
Steen Uno

Steen_signatur

 

Innovativa företag av alla typer och storlekar är redan långt före när det gäller att identifiera och utnyttja möjligheterna i den digitala masskommunikationens senaste stora exponeringsuppenbarelse.

Via en mobiltjänst kan du med din smartphone streama snabbt och enkelt direkt från ditt företags intressanta händelser - presskonferenser, föreläsningar, produktpresentationer etc. 

Den privata "tv-sändning" från era aktuella event distribueras automatiskt via företagets Twitter-konto och kan utvecklas till att bli ännu mer central aktör och exponeringskanal för företagets digitala marknadsföring. 

Marknadsföringsexperter ser mobil livestreaming som ett idealiskt verktyg om du t.ex. vill ge ditt varumärke ett ansikte eller vill demonstrera att din verksamhet verkligen är på framkant med kundservice och kan dessutom vara mycket lämpligt för firmans Q&A aktiviteter. 

 

Meerkat och Periscope

Meerkat och Periscope heter de två nuvarande stora marknadsdominerande apps för video och livestreaming. Båda länkar direkt till Twitter och ger dina followers möjlighet att kommentera och gilla din streaming samt kontorollera hur många andra som också tittat.

Meerkat exponerade sin app under vårens stora SXSW konferens i Texas och kickstartade ett förnyat och närmst explosivt intresse för livestreaming apps. 

Twitter, som äger Periscope, följde upp omedelbar och lanserade sin egen app-version och fick enorm respons och succé. 

Efter du har laddat ner Meerkat eller Periscope och kopplat appen till ett Twitter-konto är ditt företag i princip redo att starta er mobil livestream.

Innan är det dock en bra idé att tänka igenom och formulera en strategi för hur ditt företag kan få det bästa värdet av din nya real time exponering - och hur ni omedelbart samt på lång sikt kan få en många möjliga intressenter att hitta och titta på er nya marknadsföringskanal. 

 

Så kommer ditt företag igång med mobil livestream:

SocialMediaExaminer.com: Meerkat or Periscope? How to Broadcast Video Via Mobile

SocialMediaExaminer.com: 6 Ways to Use Live Streaming Video for Business

 

 

 

 
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.