arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Mipim 2015

Nordic Lounge inbjuden till MIPIM i Cannes av Lokalbasen

27
jan
2015
Steen Uno
Även i år kickar Lokalbasen igång vårens stora MIPIM mässa i Cannes – tillsammans med samarbetspartners – genom att bjuda in de nordiska fastighetsmarknadernas deltagare i MIPIM till ett par timmars informell ’get-together’ träff i Nordic Lounge.

I samarbete med Estate Media, Byggesocietetet, Colliers, Bundegruppen och LINK arkitektur är Lokalbasen redo att öppna MIPIM 2015 den 10-13 mars med trevlig atmosfär i Nordic Lounge i hjärtat av Cannes.

Nordic Lounge 2015 kommer att äga rum tisdagen den 10 mars kl 17-19 i Cannes stämningsfulla marknadshall Marché Forville nära strandpromenaden. Här bjuder värdarna på en lätt måltid med många läckra delikatesser från södra Frankrike. 

”Det är nu fjärde året i rad som vi kollegor och dagliga konkurrenter i den nordiska fastighetsbranschen inleder MIPIM med några timmar av professionell nätverksmingel. Vi ser även i år ett imponerande deltagande”, säger Lokalbasens VD Jakob Dalhoff.

 

Tour de MIPIM 2015

Utöver Nordic Lounge glädjer sig Jakob Dalhoff att kunna upprepa förra årets framgångsrika event ’Tour de MIPIM’, där Lokalbasen är värd för ett några timmars alternativ networking på sista dagen av MIPIM – på cykel.

”Förra året samlade vi ett kompetent fält med 15 morgonpigga cyklister men i år lutar det åt att vi blir dubbelt så många som engagerar sig.”

Tour de MIPIM 2015 körs på en vacker väg med utsikt över Medelhavet utanför Cannes och påfrestningarna i den sydfranska vårsolen avrundas med en nätverkslunch i Cannes centrum.

 

MIPIM mässan är internationella fastighetsbranschens viktigaste årliga mötesplats. Den arrangeras i år för 26:e gången och arrangörerna väntar sig över 21.000 deltagare på plats i mars i Cannes – varav 4.500 investerare från hela världen.

Skriv ut din inbjudan till Nordic Lounge 2015 i Cannes

Läs mer om MIPIM 2015

 

<< Se alla nyheter