arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Mipim 2015reduced

Nordic Lounge inbjuden till MIPIM i Cannes av Lokalbasen

27
jan
2015
Steen Uno
Även i år kickar Lokalbasen igång vårens stora MIPIM mässa i Cannes – tillsammans med samarbetspartners – genom att bjuda in de nordiska fastighetsmarknadernas deltagare i MIPIM till ett par timmars informell ’get-together’ träff i Nordic Lounge.
27
jan
2015
Steen Uno

I samarbete med Estate Media, Byggesocietetet, Colliers, Bundegruppen och LINK arkitektur är Lokalbasen redo att öppna MIPIM 2015 den 10-13 mars med trevlig atmosfär i Nordic Lounge i hjärtat av Cannes.

Nordic Lounge 2015 kommer att äga rum tisdagen den 10 mars kl 17-19 i Cannes stämningsfulla marknadshall Marché Forville nära strandpromenaden. Här bjuder värdarna på en lätt måltid med många läckra delikatesser från södra Frankrike. 

”Det är nu fjärde året i rad som vi kollegor och dagliga konkurrenter i den nordiska fastighetsbranschen inleder MIPIM med några timmar av professionell nätverksmingel. Vi ser även i år ett imponerande deltagande”, säger Lokalbasens VD Jakob Dalhoff.

 

Tour de MIPIM 2015

Utöver Nordic Lounge glädjer sig Jakob Dalhoff att kunna upprepa förra årets framgångsrika event ’Tour de MIPIM’, där Lokalbasen är värd för ett några timmars alternativ networking på sista dagen av MIPIM – på cykel.

”Förra året samlade vi ett kompetent fält med 15 morgonpigga cyklister men i år lutar det åt att vi blir dubbelt så många som engagerar sig.”

Tour de MIPIM 2015 körs på en vacker väg med utsikt över Medelhavet utanför Cannes och påfrestningarna i den sydfranska vårsolen avrundas med en nätverkslunch i Cannes centrum.

 

MIPIM mässan är internationella fastighetsbranschens viktigaste årliga mötesplats. Den arrangeras i år för 26:e gången och arrangörerna väntar sig över 21.000 deltagare på plats i mars i Cannes – varav 4.500 investerare från hela världen.

Skriv ut din inbjudan till Nordic Lounge 2015 i Cannes

Läs mer om MIPIM 2015

 

 
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.