arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 1bbg6ib reduced

Ny portal med nytt banbrytande affärskoncept | Lokalbasen.se

01
mar
2013
Steen Uno
Sveriges nya portal för uthyrning av lediga kommersiella lokaler är från i dag klar att erövra den svenska marknaden för uthyrning och annonsering av lediga lokaler. Lokalbasen.se erbjuder sina kommande svenska samarbetspartners en plattform med ett affärskoncept efter “No cure, no pay”-modellen.
01
mar
2013
Steen Uno

 

Av Steen Uno

Sveriges nya portal för uthyrning av lediga kommersiella lokaler är från i dag klar att erövra den svenska marknaden för uthyrning och annonsering av lediga lokaler. Lokalbasen.se erbjuder sina kommande svenska samarbetspartners en plattform med ett affärskoncept efter “No cure, no pay”-modellen.

Efter fem års markant succé på den danska marknaden, lanserar nu Danmarks ledande digitala markandsplats för uthyrning av kommersiella lokaler – lokalebasen.dk – sin självständiga svenska syster-portal Lokalbasen.se.

Lokalbasen.se, som är upprättad i ett nystiftat aktiebolag Lokalbasen.se Sverige AB med adress i Stockholms centrum, är i dag klar att marknadsföra ett större antal lediga lokaler i svenska städer och regioner.

Efter några mycket spännande och succéfyllda år på den danska uthyrningsmarknaden, där lokalebasen.dk har lyckats att uppnå en mycket synlig och framträdande position, är vi nu glada att kunna presentera ett användarvänligt koncept i Sverige.

“Inte minst är vi glada och stolta att kunna presentera vår “No cure, no pay”-modell på den svenska marknaden, och där modellen är helt ny och därför kan bliva banbrytande,” säger bolagets styrelseordförande Peter Wittsten, Lokalbasen.se.

Presenteras på MIPIM 2013

Han kommer officiellt att öppna och presentera Sveriges nya uthyrningsportal för en ytterst kompentent publik på den europeiska fastighetsbranschens största och viktigaste mötesplats, MIPIM mässan 12.-15. mars i Cannes.

“Vi hyser stora förhoppningar, att Lokalbasen.se nog skall attrahera en betydande uppmärksamhet i form av nya och stora svenska samarbetspartners, som vi redan är i kontakt med.

Våra analyser visar, att den svenska marknaden för uthyrning av kommersiella lokaler nu är mogen att hantera och acceptera vår “No cure, no pay”-model.

Därför ser vi optimistiskt på möjligheterna, att Lokalbasen.se får sitt genombrott i Sverige under 2013." säger Peter Wittsten.

Danska Lokalebasen.dk har i takt med de sista årens lyckade expansion samt en massiv marknadsföring, ökat antalet av genomförda uthyrningar i ett markant omfång och avslutar nu ca. 60-75 hyreskontrakt om månaden.

 

For ytterligare info:

Peter Wittsten, styrelsens ordförande, tlf. +45 2887 1224, mail pw@lokalbasen.se

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.