arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

August story 6reduced

Sätt färg på din arbetsdag

13
aug
2015
Steen Uno
Färger sprider glädje - en mängd både nya och äldre studier har länge bekräftat att olika färgnyanser påverkar ditt humör, din energi, din arbetsinsats och effektivitet på jobbet.
13
aug
2015
Steen Uno

Signatur_SteenSignatur_AK

 

En ny undersökning från University of Texas visar att kontor i nyanser av grått, beige och vitt väcker känslor av sorg och depression hos kvinnor, medan män känner dysterhet i arbetsmiljöer med färgerna lila och orange.

Liknande studier har visat att färger inte bara kan ändra vårat humör, men också påverka vår produktivitet i positiv och negativ riktning.

Det finns därför goda anledningar att dekorera din arbetsplats med varierad inredning av stimulerande nyanser som kan öka din kreativitet och därmed din produktivitet.

Färger med kort våglängd som avkopplande grön och lugnande blå - två av naturens vanligaste färger - stimulerar även din strävan till fokus och effektivitet och skapar en övergripande känsla av välbefinnande.

Färgers signaler

Vill du ha gladare och mer effektiva anställda bör du överväga att priotera gröna och blåa nyanser på och runt dina arbetsplatser.

Omvänt kan färger med lång våglängd ,som rött och stark orange, öka din puls och blodflöde. Om något på kontoret ska fånga dina anställdas ögon, är knallröd därför mycket effektiv som en signalfärg.

Gula nyanser är lämpliga för att stimulera känslor av friskhet, energi, optimism samt utlösa lust för innovation, och är därför väl lämpade för arbetsmiljöer för konstnärer, författare, formgivare, utvecklare och andra kreativ personal.  

Här är åtta härliga färgglada exempel som var och en kan lysa upp din arbetsdag.

Modern och kreativ stol

Oyo The Chair

München-företaget Aeris har utformat en av årets stora framtida "eye-catcher", Oyo The Chair, riktad till moderna kontor och andra kreativa arbetsplatser.

Ca. pris från: 9.500, kr

Läs mer här

FL/Y lampa

FL/Y lampan från den världskända italienska möbeldesign-

och inredningsföretaget Kartell, produceras i elva färger för

både kontor och hem.

Ca. pris: 2.100, kr

 

Italiensk design lampa

 

Ljuddämpande konst

Kompositon 4

Konst med ljudreucering, ljudabsorberande bild, som ska kunna åtgärda dålig aukustik och minska samtalsnivåer på kontorsrum. Priser från 1.200, sek hos Akuform International

Läs mer här

 

Cube Design Retro

Populär dekorativ bokhylla för kontor, arbetsstation

eller hemmet. Finns i flera färger och storlelkar.

Ca. pris från 150, sek.

Läs mer här

Design cube
Mugghållare

Table Cup Holder

Dekorativ och praktiskt funktion till skrivbordsktanten

att placera kaffemuggar, vattenglas, läskburk etc. 

Levereras i 4-pack för ca 100,sek.

Läs mer här

Waves klappstol

Waves klappstol i fräsha färger har skapats

av den danska designern Jens Ring Bursche.

Ljus, robust och miljövänligproducerat i 100%

återvinningsbart material.

Ca. pris 1630, sek.

Waves Klappstol
IKEA förvaringsskåp

Stockholm IKEA

Multi-användbar förvaringsskåp med justberbara hyllor,

två lådor och justerbara fötter. Mått: B90, D40, H107 cm.

Ca. pris: 3.300, sek.

Läs mer här

 

2015 Kawaii pennhållare

Praktisk, enkel och billg pennhållare till skrivbordet.

Producerad i fyra färger i metall.

Ca. pris 60, sek.

Läs mer här

Kawaii pennskrin

 

 

 

 

 

 
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.