arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 1e2xvox reduced

Strålande exponering för Lokalbasen.se på Business Arena Stockholm

26
sep
2013
Steen Uno
Lokalbasen.se fick en strålande presentation och mycket fin exponering vid förra veckans Business Arena Stockholm, som är den svenska och skandinaviska fastighetsbranschens största och viktigaste årliga träffpunkt.
26
sep
2013
Steen Uno

 

Av Steen Uno

Lokalbasen.se fick en strålande presentation och mycket fin exponering vid förra veckans Business Arena Stockholm, som är den svenska och skandinaviska fastighetsbranschens största och viktigaste årliga träffpunkt.

Utöver den svenska huvudstaden så arrangerar Business Arena varje år också evenemang i Göteborg och Malmö och är det närmaste, som Skandinaviens fastighetsbransch kommer sin europeiske storebror, MIPIM mässan varje vår i Cannes.

“Under våra två mycket hektiska dagar i Stockholm hade vi stor framgång med att presentera Lokalbasen.se och ytterligare sprida kännedom om vår nylanserade uthyrningsportal för ett flertal av den svenska fastighetsbranschens mycket stora och spännande aktörer, häribland flera av de allra största fastighetsbolagen.

Och vi förväntar oss således, att vi inom en snar framtid kan ingå åtskilliga nya samarbetsavtal och få in en massa nya och intressanta lediga kommersiella hyresobjekt på vår nya svenska digitala marknadsplats, Lokalbasen.se," säger bolagets styrelseordförande Peter Wittsten.

Business Arena Stockholm har arrangerats sedan 2001 och drog i år en rekordsiffra på 5 200 deltagare till Stockholm Waterfront, där de kunde lyssna på spännande föredrag, delta i relevanta seminarer och sist men inte minst nätverka med nya som gamla kollegor i fastighetsbranschen.

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.