arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Pic for media uploadreduced

Tack för detta år!

19
dec
2016
Anna von Sivers
Det har varit ett spännande år, både när det gäller marknaden för företagshotell och för oss på MatchOffice. Därför vill vi skriva och tacka dig för att du varit delaktig i vår framgång. Vi har utökat vår service och expanderat till nya marknader – vi har etablerat oss på den holländska marknaden och startat upp nya kontor i både Ukraina och Finland. Vi har kunnat erbjuda virtuella guidade turer av våra lokaler till våra kunder och under året har vi även anställt en ny grupp talangfulla medarbetare. Vi hoppas att du har trivts med att arbeta hos oss i år och vi ser fram emot ytterligare tolv månader med framgång och utveckling. Gott nytt år!
19
dec
2016
Anna von Sivers

MatchOffice branschundersökning år 2016

Vi genomförde MatchOffice branschundersökning tidigare i år, i undersökningen publicerade vi sedan den allra senaste informationen om läget för kontorshotell världen över. 680 kontor besvarade vår enkät och hjälpte oss därmed att skapa oss en bild av marknaden. Vi såg att 60 % av alla kontor hade en beläggning på mer än 80 % under 2016 och att nästan 90 % av alla europeiska kontor rapporterade en positiv prognos inför kommande år. 

Vår nederländska webbportal

Vi återlanserade vår holländska internetplattform under 2016 för att öka funktionaliteten för användare från Nederländerna. Den holländska marknaden är en av de mest aktiva med en beläggning på över 80 % hos mer än hälften av alla kontorshotell.

Virtual Reality

Våra nya virtuella rundturer ger kunderna en chans att uppleva kontoren som om de såg dem på plats – utan att de ens behöver resa sig ur soffan. Det är vår Google-certifierade fotograf, Matt Marsch som hjälp våra klienter så att de kan visa upp sina kontor i virtual reality. Läs mer här: Virtuella Turer

Nya kontor i Ukraina

I slutet av 2016 öppnade MatchOffice sin nya avdelning med fem IT-utvecklare och andra anställda i den historiska staden Lviv i Ukraina. Det har hittills varit svårt att hitta mjukvaruutvecklare med rätt erfarenhet i Danmark där vårt högkvarter är beläget. Vår nya IT-bas består nu av fem mjukvaruutvecklare och några assistenter inom marknadsföring och kommunikation. Andelen anställda kommer förmodligen ganska snart utökas ytterligare med en handfull skickliga, Ukrainska mjukvaruutvecklare. Jakob Dalhoff, VD för MatchOffice säger i en intervju; ”Under de senaste åren har vi enbart haft kontorshotell i Lviv, men i år beslutade styrelsen att det var dags att satsa rejält i Ukraina”. Våra nya MatchOffice-medarbetare i Ukraina är en del av utvecklingsteamet som kommer att optimera våra hemsidor och dess innehåll, för att maximera effektiviteten och göra dem mer användarvänliga.

Nytt kontor i Finland

I mitten av 2016 hyrde vi ett kontor i Finland och anställde en heltidsanställd vid namn Ella Lindberg som ansvarig för den finska marknaden. Hennes närvaro på plats har gett oss möjligheten att hjälpa våra finska kunder, och användare på ett bättre sätt och därmed gjort våra tjänster mer värdefulla. Det finska kontoret är i nuläget att betrakta som ett pilotprojekt, och om det fungerar kommer vi att investera i liknande kontor i andra europeiska länder.

En ny styrelse

I inledningen av 2016 fick MatchOffice en ny styrelse, bestående av tre välkända danska profiler med förhoppningen om att detta kan förbättra vår internationella utveckling och vårt företagsnamn.

I styrelsen ingår också av en av MatchOffice grundare och nuvarande VD Jakob Dalhoff, samt Sofie Skafte Moeller, produktägare.

En av de nya medlemmarna i styrelsen blev Matias Møl Dalsgaard, tidigare anställd på McKinsey & Co. en välkänd konsultfirma med inriktning mot management. Han är även grundare av, och VD för, den framgångsrika danska webbplattformen Gomore som agerar inom delad ekonomi. Matias är dessutom filosofie doktor och har erfarenhet från sociala- och onlineföretag.

Chefen inom marknadsföring och försäljning för den framgångsrika Danska onlinebokhandeln Saxo, Peter Hestbæck, ingår också i den nya styrelsen. Han har stor erfarenhet av marknadsföring online och hur viktigt det är för företaget att vara närvarande på nätet.

Peter Hestbæck ser fram emot att bidra till utvecklingen och optimeringen av MatchOffice.

Dessutom kommer den erfarne danske fastighetsexperten och företagsstrategen Jesper Larsen att agera ordförande för MatchOffice nya styrelse.

”Jag är stolt över att få möjligheten att hjälpa företaget växa. Jag arbetar på fastighetsmarknaden och därför har jag god insyn i vad det är kunderna vill ha.”

En ny visuell profil:

MatchOffice och hennes danska systerbolag, Lokalebasen.dk gick samman under 2016. För att på bästa sätt kombinera dessa två olika företag har MatchOffice antagit den gröna färg som tidigare förknippats med Lokalebasen.dk. Det här är inte bara för att fokusera på sammanslagningen av två olika företag, men en process av rebranding som kommer rikta strålkastaren mot den förnyelse som redan pågår på MatchOffice huvudkontor.

Vår logo har också uppdaterats med samma gröna färg. Denna integrerade visuella profil kommer att vara den samma på samtliga av våra marknader och gör det enklare för våra internationella kunder att identifiera oss.

MatchOffice nya medarbetare:

Vi har anställt nya medarbetare inom alla våra olika grenar för att kunna förbättra den service som vi erbjuder till kontorshotellen och dess hyresgäster.

 • Ella Lindberg arbetar heltid med att kickstarta den finska markanden.
 • Arthur Buijs är Marknadsassistent i Nederländerna, han arbetar för närvarande med sin magisterexamen i Engelska- och Amerikanska studier vid Köpenshamns Universitet.
 • Sonia Sabala, Marknadsassistent i Ukraina.
 • Anna von Sivers är vår svenska Market Manager. Hon studerar Management på Copenhagen Business School.
 • Henny Bruhn-Möller, Marknadsassistent i Sverige, studerar IT-management på Copenhagen Business School.
 • Miel Pedersen, som arbetar som copywriter.
 • Jakob Britze och Morten Arvad är våra nya Key Account Managers.
 • För att förbättra och optimera våra webbsidor har vi anställt fyra nya mjukvaruutvecklare: Alex Zhogoley, Anton Maminov, Nikita Golodenko och Lev Lukomskyi.
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
 • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
 • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
 • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
 • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
 • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.