arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

123456reduced

Tips till att lösa konflikter på jobbet

26
feb
2015
Steen Uno
Konflikter på jobbet, stora som små, kräver tid, tar energi och kan ofta vara otroligt stressande - ja, i värsta fall sluta i sjukskrivning, uppsägningar samt avskedningar. BAR Kontor har sammanställt ett nyttigt gratisverktyg för konflikthantering.
26
feb
2015
Steen Uno

Ämnet är gammalt, konflikter är ännu äldre - alla dagliga oenigheter i varierande storlekar samt mängden personliga oöverensstämmelser, tvister och även konflikter i kontorskorridorerna. 

Konflikter är en del av livet, det kan inte undvikas men dock hanteras om de upptäcks tidigt innan de växer sig stora och blir ohanterliga.

Brancharbetsmiljörådet BAR Kontor har utarbetat ett användbart verktyg som enkelt och tydligt förklarar vad konflikten är och vad du kan göra för att hantera den. 

 

Användbar för alla

Konflikt-verktygslådan kan snabbt och enkelt hämtas på BAR Kontors hemsida - inte bara för kontorsanställda utan för var och en som har behov för att dämpa början på en hotande konflikt.

BAR kontors "hjälppaket" är uppbyggt kring en konkret konflikt i en liten kontorsmiljö, men programmet är användbart för olika konfliktsituationer på arbetsplatser.

På grund av att vardagliga konfliktfyllda problematiker och lösningsmodeller är universiella, kan verktyget användas av alla typer av jobb.

 

Läs mer om BAR Kontors gratisverktyg till konflikthantering här:

När ditt kontor får sprickor

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.