arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Nyhed tv programreduced

TV-program med fokus på Lokalbasens "lantbruksfastighet"

27
jul
2015
Steen Uno
Danska tv-kanalen DR:s tv-serie "Dyrk, høst, spis - byhaver med Herman og Hertz" har besökt Lokalbasens spännande innovativa granne, stadslantbruket ØsterGRO - se avsnittet här!
27
jul
2015
Steen Uno

SIgnatur_Steen

För ett år sedan inredde Lokalbasen sitt nya huvudkontor i ett före detta bilauktionshus på Æbeløgade i utkanten av Østerbro i Köpenhamn. Där har nu det innovativa stadslantbruket ØsterGRO skapat en 600 m² stor ekologisk "takfarm" som levererar nyskördade grönsaker till sina 17 medlemsfamiljer. 

ØsterGRO har sedan sin start i juni 2014 skapat stort mediaintresse och uppmärksamhet - har presenterats i ett brett spektrum av Danmarks största tidningar och media, TV-nyheter etc.

Även danska tv-kanalen DR har med sin nuvarande sommarserie "Dyrk, høst, spis - byhaver med Herman og Hertz" valt att fokusera på det spännande urbana ØsterGRO-lantbruk som ligger på tredje våningsplansnivå.

I det aktuella avsnittet besöker kocken Thomas Herman och urbana trädgårdsexperten Marie Hertz det intressanta stadslantbruket. Där lär Marie Hertz honom att odla potatis i en hink och hur han kan skörda sina egna svampar från kaffesump och andra bra tips för odling.

Skörden från taket tar dem med ner i köket där Thomas förbereder sin middag med massor av grönsaker och ugnsbakad kyckling.

 

Markant exponering

"Sedan vi i juli 2014 flyttade in i vårt "lantsbrukshus" har vi haft en enorm glädje och även affärsnytta av att vara granne med ØsterGRO", säger Lokalbasens VD, Jakob Dalhoff (foto).

"Det går knappt en dag då jag inte tar trapporna upp till taket för att visa upp vårt gradvis ganska berömda lantbruk för någon av våra många samarbetspartners och affärsbekanta.

Åtskilliga av dem har redan hört om ØsterGRO och nästan insisterar på att se det spännande stadslantbruket med egna ögon, vilket de naturligtvis får", säger Jakob Dalhoff.

 

 

 

                               Jakob Dalhoff ØsterGRO

 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.