arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 ls2lpj

Uthyrningssboom på Lokalebasen.dk: 65 hyreskontrakt i oktober månad

08
nov
2013
Steen Uno
Danmarks ledande web-marknadsplats för lediga företagslokaler Lokalebasen.dk kunde i oktober notera sin hittills bästa månad under 2013 med 65 ingångna uthyrningskontrakt på förmedlade företagslokaler.

550 m2 kontor på sjunde våningen på Edvard Thomsens Vej 14 i Ørestad var ett av Lokalebasen.dks hyresobjekt i oktober månad, som fastighetsmäklarfirman Lützau förmedlade för KLP Ejendomme A/S till den norska försäkringskoncernen SIG/Vardia.

 

Av Steen Uno

Danmarks ledande web-marknadsplats för lediga företagslokaler Lokalebasen.dk kunde i oktober notera sin hittills bästa månad under 2013 med 65 ingångna uthyrningskontrakt på förmedlade företagslokaler.

Den framgångsrika oktober månad infaller efter ett tredje kvartal, där Lokalebasen.dk kan glädja sig över en omsättningsökning på hela 40 procent jämfört med samma period året innan.

“Kanske berodde det på bra väder, men generellt var sensommaren en smula mer lugnare än normalt. Därför har vi desto större anledning till att berömma vårt strålande resultat i oktober, som jag skulle vilja kalla en mindre boom,” säger Lokalebasen.dks VD Jakob Dalhoff.

Bland de 65 företagslokaler, som under loppet av oktober förmedlades via Lokalebasen.dk, fanns ett 550 m² stort kontorsobjekt på Edvard Thomsens Vej i Ørestad som hyrdes av den norska försäkringsgiganten Scandinavian Insurance Group A/S´ nya danska avdelning, Vardia Danmark.

Förmedlingen av Vardias nya danska kontorshus genomfördes av Lokalbasen.dks samarbetspartner, fastighetsmäklarfirman Lützau, som åt KLP Ejendomme fick det norska försäkringsbolaget uppmärksammad på och intresserat av de exklusiva takvånings-lokalerna i det attraktiva City-utvecklingsområdet.

“Vi har riktigt god erfarenhet av att arbeta med Lokalebasen.dk, och vår aktuella uthyrning av det stora kontorsobjektet på Edvard Thomsens Vej bekräftar bara ytterligare detta samarbete,” säger Carina Lützau, företagschef på fastighetsmäklarfirman Lützau.

 

<< Se alla nyheter