arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 ls2lpj reduced

Uthyrningssboom på Lokalebasen.dk: 65 hyreskontrakt i oktober månad

08
nov
2013
Steen Uno
Danmarks ledande web-marknadsplats för lediga företagslokaler Lokalebasen.dk kunde i oktober notera sin hittills bästa månad under 2013 med 65 ingångna uthyrningskontrakt på förmedlade företagslokaler.
08
nov
2013
Steen Uno

550 m2 kontor på sjunde våningen på Edvard Thomsens Vej 14 i Ørestad var ett av Lokalebasen.dks hyresobjekt i oktober månad, som fastighetsmäklarfirman Lützau förmedlade för KLP Ejendomme A/S till den norska försäkringskoncernen SIG/Vardia.

 

Av Steen Uno

Danmarks ledande web-marknadsplats för lediga företagslokaler Lokalebasen.dk kunde i oktober notera sin hittills bästa månad under 2013 med 65 ingångna uthyrningskontrakt på förmedlade företagslokaler.

Den framgångsrika oktober månad infaller efter ett tredje kvartal, där Lokalebasen.dk kan glädja sig över en omsättningsökning på hela 40 procent jämfört med samma period året innan.

“Kanske berodde det på bra väder, men generellt var sensommaren en smula mer lugnare än normalt. Därför har vi desto större anledning till att berömma vårt strålande resultat i oktober, som jag skulle vilja kalla en mindre boom,” säger Lokalebasen.dks VD Jakob Dalhoff.

Bland de 65 företagslokaler, som under loppet av oktober förmedlades via Lokalebasen.dk, fanns ett 550 m² stort kontorsobjekt på Edvard Thomsens Vej i Ørestad som hyrdes av den norska försäkringsgiganten Scandinavian Insurance Group A/S´ nya danska avdelning, Vardia Danmark.

Förmedlingen av Vardias nya danska kontorshus genomfördes av Lokalbasen.dks samarbetspartner, fastighetsmäklarfirman Lützau, som åt KLP Ejendomme fick det norska försäkringsbolaget uppmärksammad på och intresserat av de exklusiva takvånings-lokalerna i det attraktiva City-utvecklingsområdet.

“Vi har riktigt god erfarenhet av att arbeta med Lokalebasen.dk, och vår aktuella uthyrning av det stora kontorsobjektet på Edvard Thomsens Vej bekräftar bara ytterligare detta samarbete,” säger Carina Lützau, företagschef på fastighetsmäklarfirman Lützau.

 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.