arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 19jy57z reduced

Viktor Kjellström ansätts som ny svensk marknadsförare på Lokalbasen.se

10
okt
2013
Steen Uno
Lokalbasen.se blir ytterligare förstärkt och professionaliserat i form av den nyanställde svenska marknadsföraren Viktor Kjellström – som vanligtvis studerar master i Strategic Market Creation vid Copenhagen Business School.
10
okt
2013
Steen Uno

 

Av Steen Uno

Lokalbasen.se blir ytterligare förstärkt och professionaliserat i form av den nyanställde svenska marknadsföraren Viktor Kjellström – som vanligtvis studerar master i Strategic Market Creation vid Copenhagen Business School.

Viktor är 25 år och har en Ekonomie kandidatexamen från Uppsala Universitet med sig i bagaget.

“Jag är både född och uppvuxen i Uppsala, en timmes bilresa norr om Stockholm. När jag tog kandidatexamen så ville jag komma ut och se mig om i världen.

Av en slump så hittade jag en annons på nätet, där den tyska e-handelsgiganten Zalando sökte svensktalande medarbetare. Jag fick jobbet och hade ett otroligt roligt och spännande år i Berlin, där jag verkligen fick utveckla min kompetens i online marknadsföring."

I somras blev Lokalbasen.ses nya svenska ansikte antagen till Copenhagen Business School och flyttade från Berlin till Köpenhamn.

“Uppsala ville jag inte riktigt tillbaka till – åtminstone inte ännu. Jag har en god vän som redan studerar på CBS som jag hälsade på här. Då fick jag ett bra intryck av Köpenhamn, som jag annars inte kände till, men där jag nu efter bara två månader redan trivs fantastiskt bra…”

På Lokalbasen.se är Viktor Kjellström redan i full gång med att utveckla marknadsföringen och hantera den dagliga kommunikationen på den fortsatt nya, men snabbt expanderande svenska uthyrningsportalen.

“Jag tycker det är otroligt spännande och engagerande att vara med och bygga upp en ny online-verksamhet på ett för mig ganska nytt område – jag trivs väldigt bra på min nya arbetsplats,” säger Lokalbasen.ses nytillträdde marknadsförare.

 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.