arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Vr artikel matchofficecomreduced

Virtual Reality

20
jul
2016
Anna von Sivers
Virtuella turer ger kontor möjlighet att engagera sig i Virtual Reality revolutionen. Tekniken har använts under flera år, men det är inte förrän på senare tid som Virtual Reality har fått betydande roll.
20
jul
2016
Anna von Sivers

"Virtual Reality gör det möjligt att teleportera till en annan plats. Det gör att du inte bara känner att du tittar på en annan värld, men att du faktiskt känner att du verkligen är i en annan värld. Genom att bära Virtual Reality glasögon och ladda ner en app kan du resa till andra platser och även andra galaxer ", säger Jarle Fink Kondrup, Senior Lab Agent vid Innovation Lab.

"Om jag måste beskriva vad VR är enkelt och kortfattat, skulle jag beskriva det som en interaktiv fantasivärld där allt är möjligt."

Han framhåller även det faktum att du måste prova det för att verkligen förstå hur det känns.

 

 

Det nya sättet att marknadsföra på

Virtual Realitys banbrytande förmåga att skapa en digital, realistisk upplevelse gör det möjligt för företag att marknadsföra sig själva på ett nytt, innovativt sätt i framtiden.

Tekniken kommer snart att sätta sin prägel på fastighetsbranschen, vilket ger kontorshotellen en chans att vara en del av Virtual Reality trenden.

De virtuella turerna från Google Street View, som har skapats av en fotograf från MatchOffice, kommer att visas på Virtual Reality inom ett par veckor.

"Inom en snar framtid, kommer kunderna att kunna uppleva de virtuella rundturerna i Virtual Reality - med hjälp av VR-glasögon. Detta innebär att med hjälp av sina smartphones, har kunder möjlighet att få en känsla av att de fysiskt kliver in i ett kontor där de kan utforska och titta på platsen ", säger Matt Marsh, Google Certified fotograf på MatchOffice.

"Det är ett nytt och interaktivt sätt att utforska ett kontor online, och det kommer att skapa värde för både kunder och kontorshotell."

Därför är MatchOffice på väg att utveckla en funktion på våra nya MatchOffice platser, tillsammans med Walkinto.in. Detta gör det möjligt för potentiella kunder att se virtuella turer i Virtual Reality. 

 

En snabbare uthyrningsprocess

När kunder söker ett nytt kontor, besöker de ofta flera kontorscentra, och företagshotell spenderar mycket tid på att visa upp deras kontorslokaler. Denna process kan gå mycket fortare, om den potentiella kunden har möjlighet att utforska kontoret via en virtuell rundtur - som snart kommer att visas genom Virtual Reality.

 

Enligt Matt Marsh kommer det att göra processen enklare för både potentiella kunder och för kontorscentrum.

"De potentiella kunderna kommer att få möjlighet att utforska kontoren in i de minsta detaljerna och få en realistisk känsla av platserna genom att endast använda sina smartphones eller datorer."

På så sätt får de en mycket bättre uppfattning om vilka servas kontor som är relevanta för dem, och de kan begränsa sina besök till endast dessa kontor. Tid och resurser kan på så sätt sparas för båda parter.

När de potentiella kunderna sedan besöker kontoret, har de också större kunskap om platsen, vilket leder till en förbättrad dialog mellan kontorsadministrationen och den potentiella kunden.

 

Framtiden för Virtual Reality

Under de kommande två-tre åren, kommer utvecklingen av Virtual Reality röra sig i en otroligt snabb takt, säger Jarle Fink Kondrup.

Google, Microsoft, Samsung, HTC och Facebook driver redan denna trend med sina headset, plattformar och innehåll. Men även många andra väljer att gå in  i Virtual Reality.

 

"Marknaden är fortfarande framväxande och detta skapar möjlighet att bli första movers - precis som app marknaden när det först började. Så småningom kommer allt fler att erbjuda  VR innehåll, då kommer användaren att bli kräsen, och bara det mest värdefulla innehållet att bli av intresse för användaren. "

För närvarande finns det inte många VR erbjudanden, och det är därför fortfarande relativt lätt att som företag marknadsföra dig med VR och verka innovativ.

Det råder ingen tvekan om att denna tekniken är här för att stanna, och att den kommer att revolutionera inom flera branscher och bringa omfattande men positiva impakter. Därför är det en god idé att förbereda en fast strategi på inom området.

"Virtual Reality kommer att utgöra grunden för framtida kommunikation, framtida sociala plattformar, framtida resor, framtida organisationer och mycket, mycket mer".

 

VR i tekniska begrepp:

Om du försöker förklara virtual reality med  tekniska termer; så  låter tekniken dig interagera med en datorsimulerad miljö. Detta sker genom skärmar eller stereo displayer, så som glasögon, och det kan kombineras med ljud och andra sinnen. Den simulerade miljön kan spelas in från den verkliga världen eller byggas som en konstgjord 3D-värld. Detta är hur Senior Lab ombud, Jarle Fink Kondrup, förklarar det hela.

 

Läs mer om Virtual Reality:

Google Street View visar upp ditt kontor
Vad är Virtual Reality?

Kontakta vår engelska fotograf , Matt Marsh, om du vill veta mer.

 “Med en virtuell tur ger du kunderna en instant, interaktiv och mycket mer verklighetsliknande erfarenhet av din fastighet”

 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.