arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Få fler hänvisningar med virtuella visningar

Show upload

MatchOffice erbjuder nu våra kunder möjligheten att visa upp sina lokaler virtuellt.

En virtuell tur gör det möjligt för dig, som hyresvärd, att visa upp dina lokaler på nätet utan att fysiskt behöva träffa kunden. Du får mer tid att fokusera på kärnverksamheten, medan potentiella hyresgäster kan utforska din fina lokal på nätet! Det har aldrig varit lika enkelt att hyra ut lokaler! 

Dina fördelar med en virtuell visning

  • Flera förfrågningar;
  • Högre kvalitet på leads;
  • Bättre dialog med dina kunder
Google Street View Agency

Priserna nedan inkluderar fotografering och skapande av den virtuella visningen, samt 12 månader av värdskap. Därefter kostar värdskapet 1000 kr per år. 

Virtuella visningar priser

Beställ en offert nederst på denna sida, så kontaktar vi dig omgående..

Se Terms and Conditions

Utforska den virtuella världen

Få en inblick i vad det innebär att vara en modern uthyrare av kommersiella lokaler. Besök vårt eget kontor i Köpenhamn, samt några av våra partners lediga lokaler nedanför.

Ordnung Virtuel Fremvisning B!ngs Virtuel Fremvisning
Sadolin & Albæk Virtuel Fremvisning Lokalebasen.dk Virtuel Fremvisning

Kontakta oss för virtuell visning

Fyll i kontaktformuläret med dina uppgifter och lämna gärna en kommentar om var i landet majoriteten av era lokaler ligger.

Matt Marsh Lokalebasen.dk Virtuel Fremvisning

Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks