arrow_upward

1 Coworking: Borås

Coworking har stor potential på grund av den sociala aspekten. Här möter man automatiskt verksamheter och individer som är aktiva inom många olika branscher och industrier, och den öppna arbetsplatsen gör att det är lätt...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Vad är Coworking i Borås?

Coworking är ett ganska nytt koncept och det är inte alla som vet vad det innebär. I grund och botten går det ut på att man delar samma kontorsutrymme som andra företag och individer, vilket resulterar i en väldigt öppen, social och kreativ arbetsmiljö. Coworking i Borås uppmuntrar till interaktion, samarbete, innovation, samt ökad motivation, effektivitet och produktivitet. Det leder ofta även till lägre kostnader, eftersom man bara behöver betala för den yta man behöver, och bara de dagar man behöver den. Istället för att betala för ett kontor 365 dagar per år kan man alltså definiera sina behov och utforma sin dagliga verksamhet med större frihet, flexibilitet och entusiasm. Denna typ av delade utrymmen är också trendigt just nu när det gäller boende – det har gått från 70-talets hippie-kollektiv till en mycket modernare, mer påkostad och stilren typ av co-living. Allting tyder på att detta är trender som är här för att stanna, för att människan är en social varelse som påverkas positivt av interaktivitet och gemenskap.

Coworking i Borås kan öppna dörrar

Borås Coworking har stor potential på grund av den sociala aspekten. Här möter man automatiskt verksamheter och individer som är aktiva inom många olika branscher och industrier, och den öppna arbetsplatsen gör att det är lätt att föra diskussioner med många nya företagare och frilansare. Det tenderar att finnas olika avdelningar för avslappning samt delade kök och matrum, så när man slår sig ner i soffan är det ganska stor chans att man hamnar bredvid någon som är öppen för en pratstund. På grund av detta, kan det vara väldigt enkelt att expandera sitt kontaktnät och lära nya människor man troligen inte hade träffat någon annanstans. Det som är så bra är att denna typ av lokaler lockar till sig engagerade, motiverade och seriösa professionella män och kvinnor, som är seriösa och intresserade av sitt arbetsliv och dess potentialer. Här är det perfekt att utbyta idéer, åsikter, erfarenheter och kunskap.

Knyt an till ett stabilt, lokalt näringsliv med Coworking i Borås

Borås näringsliv är aktivt och dynamiskt. Här finns det företag inom många olika branscher, som Jotex Sweden AB, Nly Scandinavia AB, Attraktiva Toarp XMOMS AB, Borås Industri och Handelsklubb, Care of Carl AB, Sparköp Postorder AB, Framtid Fristad Fristad Bleck & Plåt AB, Företagarna i Borås, Cellbes AB, Lilino AB, BrämHulta företagsförening Centrumledning Knalleland, Kuckilura, Bybaba, Fashionwork AB, Lnb Brudklänningar, Sandareds företagsförening, Svensk DigitalHandel, New Bubbleroom Sweden AB, Rabalder AB, City Look Scandinavia AB, Elittrikå AB, Ateljé Margaretha AB, Trikåbasaren Fatima Linde, Borås Näringsliv Kanico AB, Fastighetsägarna och Högshults Väveri. Som du kan se är det många textil- & mode relaterade företag, vilket är på grund av att det är en textilstad, och känt för sina många postorderföretag. Historiskt sett har detta alltid varit en textilstad, så om ditt företag har att göra med mode eller tyger, då passar du verkligen in här. Idag finns det som sagt många olika verksamheter i staden, så oavsett vilken industri du befinner dig i, kan du dra nytta av Borås Coworking.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks