arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Om oss

MatchOffice är en etablerad aktör inom förmedling av företagslokaler på den globala marknaden. Vi är en oberoende portal som samlar svenska kommersiella lokaler på ett ställe och gör det enkelt för potentiella hyresgäster att hitta sina framtida lokaler.

Vår affärsmodell ger hyresvärdar möjlighet att marknadsföra sina hyresobjekt mot en stor och motiverad målgrupp. Läs mer om priser här

About us Danish team
Vårt kontor i Danmark
About us Ukrainian team
Vårt kontor i Ukraina

Presentationsvideo

Denna video ger dig en inblick i MatchOffice och våra tjänster.

Kundnöjdhet är av högsta prioritet för MatchOffice och vi gör vårt bästa varje dag för att erbjuda dig förstklassiga tjänster. Vi erbjuder flexibla kontorslösningar i ett brett utbud av kontorshotell.

Att hyra kontorslokaler i ett kontorshotell eller coworking-space ökar produktiviteten, sparar kostnader och låter dig fokusera på det som är viktigt.

Om du vill få mer information kan du kontakta oss på telefon +46 85 025 6577 eller skicka ett e-postmeddelande till info@matchoffice.se . Vi ser fram emot att hjälpa dig.

Bilder på våra kontor

MatchOffice har sitt huvudkontor i centrala Köpenhamn i Danmark. I oktober 2018 flyttade vi in i ett nyrenoverat kontorshotell med utsikt över en vacker sjö. Vi arbetar från två kontorsrum och tar vara på den inspirerande arbetsmiljön.

I takt med att vårt ukrainska team tredubblades i storlek under det senaste året, flyttade vi till ett nytt kontor i loft-stil. Förr i tiden användes lokalen till producering av kinematografer, och som ett minne av denna fascinerande historia, har vi en fin gammaldags TV-apparat på kontoret. Fokus under inredningsprojektet låg på att skapa en hemmaliknande miljö som är ljus, luftig och funktionell.

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Danska kontoret
Danska kontoret
Danska kontoret
Danska kontoret
Det ukrainska kontoret
Det ukrainska kontoret
Det ukrainska kontoret
Det ukrainska kontoret
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.