arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Vanliga frågor från hyresgäster

Vem hyr ut hyresobjekten på www.matchoffice.se?

Hyresvärdarna är vanligtvis fastighetsföretag eller privata uthyrare. MatchOffice förmedlar kontakten mellan hyresvärd och hyresgäst.

Vem ska jag kontakta om jag har frågor om ett hyresobjekt? 

Du ska kontakta hyresvärden om du har frågor om ett specifikt hyresobjekt. För att få kontakt med hyresvärden ska du beställa information om det hyresobjekt som du är intresserad av. Du får därefter ett e-portmeddelande med namn, telefonummer pch e-postadress till hyresvärden.

Hur beställer jag information?

Först ska du fylla i formuläret "få info och kontakta hyresvärden", med ditt namn, företag, telefonnummer samt e-mail. Du kan även lägga till eventuella kommentarer. När du har fyllt i all information trycker du bara på knappen "få gratis information". Sedan tar det ca. fem minuter innan du får din order på e-mail. 

Hur lan jag boka en visning av hyresobjektet?

När du beställer information om ett hyresobjekt får du kontaktuppgifterna till hyresvärden. På så vis kan du själv ta kontakt och boka en visning.

Kan lokalen användas till t.ex. matlagning, restaurang eller take-away?

Om detta inte står angivet i annonsen ska du beställa information om hyresobjektet och därefter kontakta hyresvärden för information. MatchOffice har inte tillgång till mer information om hyresobjekten än vad som står i annonsen. 

Vad används min kontaktinformation till?

MatchOffice skickar enbart vidare din information till de hyresvärdar som förvaltar de hyresobjekt som du har beställt information om, och vi skickar deras kontaktinformation till dig. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till andra än hyresvärdarna. Dessutom sparar vi dina uppgifter i vår databas för att kunna ge dig personlig service i form av e-postmeddelande när det kommer nya lediga lokaler. De här e-postmeddelandena kan du när som helst tacka nej till. 

Kan jag som privatperson beställa information om ett hyresobjekt?

Ja, det kan du. Ange ditt namn i fältet "företag", så skickar vi infomationen till dig så snart som möjligt.

Hur får jag automatiskt hyresobjekt, som passar mina kriterier, skickade till mig?

Du kan automatiskt få hyresobjekt, som stämmer överrens med dina kriterier, skickade till dig genom att upprätta en sökprofil. Du får då ett e-mail med passande hyresobjekt skickat till dig, så snart de registreras hos MatchOffice 

Hur raderar jag min sökprofil?

Du kan när som helst avanmäla dig och radera din sökprofil genom att klicka på länken "radera sökprofil" längst ner i det e-postmeddelande som du har fått.

Hur avanmäler jag mig från uppföljningsmeddelanden via e-post från er?

Du kan när som helst tacka nej till fler uppföljningsmeddelanden genom att klicka på en länk längst ner i ett av uppföljningsmeddelandena. 

Varför har jag inte mottagit den beställda informationen ännu?

Titta först i din skräppost, om e-postmeddelandet inte finns där inom fem minuter kan du kontakta oss på 08-559 214 33, via info@matchoffice.com eller via vår live chat som du hittar längst ner till höger på hemsidan. 

Är priserna på sidan inklusive eller exklusive moms?

Priserna kan vara både inklusive och exklusive moms. Kontakta hyresvärden för mer information.

Varför får jag fortfarande e-postmeddelande från er även om jag avanmält mig?

Det kan antingen bero på att du har begärt information på MatchOffice efter detta, eller så kan det bero på att din sökprofil är aktiv och att du därför får uppföljningsmeddelanden. Du behöver avanmäla dig i båda fallen. 

Kontakt

Hittade du inte svaret på din fråga är du välkommen att kontakta oss på telefon: 08 463 10 60 eller via mail: info@matchoffice.se.

Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks