arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Vanliga frågor från hyresgäster

Är du hyresvärd? Se Vanliga frågor från hyresvärdar.

Denna sida ger svar på frågor som handlar om:

Information om hyresobjektet och kontakt med hyresvärden

Hur kan jag få mer information om lokalen?

Om du är intresserad av en fastighet, måste du fylla i din kontaktinformation i formuläret till höger om annonsen och trycka på knappen "Få information och pris". Därefter kommer informationen via e-mail inom ca fem minuter och oftast kontaktar även hyresvärden dig direkt.

Vem ska jag kontakta om jag har frågor om en viss lokal?

Om du har frågor som rör en lokal, kan du kan kontakta ägaren direkt genom att fylla i din kontaktinformation i kontaktformuläret och trycka på knappen "Ställ frågor till hyresvärden".

När kan jag besöka fastigheten?

Visningar avtalas direkt med hyresvärden. Hyresvärdens kontaktinformation skickas till dig via e-post när du beställer information om fastigheten. Du kan också föreslå ett datum för visning genom att fylla i formuläret "Boka en visning".

Vilka personuppgifter används för?

MatchOffice skickar dina uppgifter till hyresvärden av lokalen som du är intresserad av. Vi använder även din data för att ge förslag på andra intressanta hyresobjekt till uthyrning. Du kan när som helst avregistrera dig från den här tjänsten. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Prenumerera på eller radera sökprofilen

Hur får jag enkelt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?

Du kan skapa en automatisk sökprofil med de kriterier som du har för ett hyresobjekt. Du kommer att få ett e-mail när vi har nya lokaler som uppfyller dina kriterier.

Hur kan jag radera min sökprofil?

Du kan när som helst avsluta din automatiska sökprofil för lokaler. Klicka bara på länken "Har du redan hittat din nya lokal eller vill du inte längre få denna typ av e-postmeddelande från oss, kan du avanmäla dig här." i slutet av en av de e-postmeddelanden du fått. Om så önskas, kan du när som helst skapa en ny sökprofil.

Avanmäl alla e-postmeddelanden

Hur kan jag avanmäla mig från era e-postmeddelanden?

Du kan när som helst avanmäla dig från våra e-postutskick. Klicka bara på länken i slutet av våra e-postmeddelanden. Om detta inte fungerar kan du skriva till oss på info@matchoffice.se, och vi gör det manuellt för dig.

Varför får jag fortfarande e-post från er trots att jag har avanmält mig?

Detta kan hända om du har begärt information om ett hyresobjekt på MatchOffice efter att du har avslutat prenumerationen, eller eftersom din automatiska sökprofil fortfarande är aktiv. Du måste därför avanmäla dig från båda tjänsterna.


Om din fråga inte har besvarats, ring till oss på +46 85 025 6577 eller skriv till info@matchoffice.se. Vi svarar på dina frågor måndag-fredag kl 08.30-17.00.


Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.