arrow_upward
Se stockholmSe gothenburgSe malmo

Vi hjälper dig att hitta din nya mötesplats

Sök gratis bland 427 möteslokaler i hela Sverige

Välj typ
Kontordone
Kontorshotelldone
Lagerdone
Butikdone
Coworkingdone
Mötesrumdone
Virtuellt kontordone
mic
Marknadsför dina lokaler utan kostnad
Stort utbud av lokaler i hela Sverige
Sök snabbt, enkelt och säkert

Hitta enkelt din nya möteslokal eller konferensrum

Sök i ett allsidigt urval och få en snabb och gratis sammanfattning av mötes- och konferenserum som matchar dina affärsbehov. MatchOffice.se gör det lätt för dig att hitta det du söker.
Rikta din sökning med filtreringsalternativen, eller gör din sökning ännu mer effektiv genom att skapa en sökprofil. Då ger vi dig besked när ett mötesrum enligt dina önskemål finns tillgängligt. Att göra detta sparar dig tid och resurser och du kan snabbt kontakta hyresvärden när du har hittat det du eftersöker.

Senaste Mötesrum

En mötesplats, när du ska använda det

På MatchOffice.se får du en gratis och användarvänlig översikt av lediga mötes- och konferenslokaler som uppfyller ditt företags specifika behov. Vi förmedlar annonser för alla typer av hyresvärdar av mötes- och konferenslokaler, och du får därmed direkt tillgång till en mängd förslag med gott om flexibla möjligheter. Oavsett dina önskemål på pris, läge, facilitet, m.m, hittar du här kvalificerade förslag.

Genom att filtrera din sökning hittar du smidigt de aktuella möteslokaler som är relevanta för just dig. Och upprättar du en sökprofil får du automatiska mail varje gång vi hittar en lokal som matchar dina sökkriterier. Vill du veta mer om en specifik mötes- eller konferenslokal kan du enkelt kontakta hyresvärden för ytterligare information.

Det är viktigt för oss att du får en lyckad service när du använder dig av MatchOffice.se. Du kan kontakta vårt team om du behöver vägledning. Vi är redo att svara på dina frågor i både chatten, via e-post och telefon.

Vi ser fram emot att leda dig snabbt och säkert till din nya mötes- eller konferenslokal.

Önskar du att hyra ut en möteslokal?

Har du ett mötesrum eller en konferenslokal som du vill hyra ut kan vi hjälpa dig få upp din annons på MatchOffice.se. Vi har många besökare varje månad som aktivt söker efter affärslokaler, inklusive mötesrum. Därmed når annonsen direkt ut till en stor och relevant målgrupp. Få upp din annons på nätet idag och hitta enkelt hyresgäster till din möteslokal.

Smidigheten med flexibla möteslokaler

meeting room FInns det inte nog med mötes- eller konferenslokaler på ditt kontor behöver inte detta nödvändigtvis vara ett minus - tvärtemot. För många verksamheter kan det nämligen vara en god affär att hyra möteslokaler på timbasis eller över en begränsad period. Och det är fler och fler verksamheters ögon som öppnas upp för just denna möjlighet. På detta vis betalar man endast för mötes- eller konferenslokalen i dem omfång som verksamheten faktiskt använde den, och kan därmed undgå att betala ett fast månadsbelopp för de extra kvadratmetrarna. Vilket i sin tur kan leda till betydande besparingar under längre perioder. Denna form av supplementerande möteslokaler gör samtidigt att din verksamhet får mer flexibilitet och smidighet, då ni kan vrida och vända på användningen av mötes- och/eller konferenslokaler efter era behov och ekonomiska omständigheter.

Läs mer

Möteslokaler efter ert behov

Samtidigt är det en mängd andra fördelar med att hyra sin möteslokal separat. Till exempel har din verksamhet möjlighet att hyra mötes- och konferenslokaler av alla tänkbara slag. Ni är inte beroende av hur ert fasta kontor ligger, hur anläggningen ser ut eller vilket designmässigt uttryck det har. Ni kan helt fritt välja hur och i vilken slags omgivning ni önskar att hålla era möten. Utöver detta kan ni också välja olika lokaler till olika typer av möten, och därmed anpassa omgivelsen till det specifika mötet och parterna som ska delta - vilken kan vara potentiella eller nuvarande kunder, samarbetspartners, eller något helt annat. Därmed kan de hyrda möteslokalerna, förutom med deras praktiska ting, också vara med och profilera er verksamhet till det starkare. Ni kan exempelvis välja att hålla möten i exklusiva lokaler i Stockholm City, eller i ett naturskönt områden med en härlig utsikt eller något annars som lockat och kan tillföra till en värdefull upplevelse av mötet.

Mötes- och konferenslokaler med den service ni önskar

En annan parameter som din verksamhet kan anpassa och dra nytta av, om ni hyr möteslokaler eller konferenslokaler på en tillfällig basis, är de faciliteter och den service som lokaler erbjuder. Ni kan exempelvis hyra en möteslokal med särskilt mat, med toppmodern konferensutrustning, med sekreterarservice eller något annat. Ni kan också hyra en mötes- eller konferenslokal på ett hotell, om det är så att era gäster är i behov av övernattning i förbindelse med mötet - likaså som det också kan vara en sammanhängande hotellrestaurang om ni behöver det. Möjligheterna är kort sagt många.

Håll möte i hela landet

En annan fördel med att hyra möteslokaler och konferenslokaler separat är den geografiska flexibiliteten. Har ditt företag anställda som ofta reser runt i landet, på till exempel säljmöten, har ni ni på denna måte möjlighet att hyra in er på en timbasis i de olika städerna. Därmed kan ni möta era kunder, samarbetspartners precis där de befinner sig. Det bidrar till en hög grad av mobilitet och flexibilitet för företag, och är en fördel i säljarbetet. Var och i vilken omgivelse ni håller möten i är inte utan betydelse. En möteslokal eller konferenslokal är med om att att skapa en samlad bild av ditt företag hos de kunder och samarbetspartners ni håller möten med. Valet om möteslokaler eller konferenslokal kan därför vara en del av er övergripande branding-strategin - och det är detta fler och fler företag får upp ögonen för. Varför exempelvis inte hyra olika möteslokaler till olika möten med olika partners eller kunder, och ge dem en skräddarsydd upplevelse och intryck av ditt företag?

Rekreativa konferenslokaler

Har din verksamhet planer om att hålla en konferens, finns det också oändligt med möjligheter. Sverige erbjuder helt enkelt ett hav av olika spännande konferensställen. Exempelvis finns det en drös med gamla herrgårdar omgjorda till konferensanläggningar, eller hotell och kontorshotell med konferensfaciliteter. Dessa konferenslokaler bjuder typiskt på ytterst natursköna och rekreativa omgivningar. Utöver detta är det även vissa ställen som gör det möjligt att hålla konferensen i samband med teambuilding eller andra events, som kan förhöja värdet av konferensen ytterligare.

Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks