arrow_upward
Se stockholmSe gothenburgSe malmo

Vi hjälper dig att hitta din nya lokal

Sök efter 1 713 lokaler till uthyrning i hela Sverige

Välj typ
Kontordone
Kontorshotelldone
Lagerdone
Butikdone
Coworkingdone
Mötesrumdone
Virtuellt kontordone
mic
Marknadsför dina lokaler utan kostnad
Stort utbud av lokaler i hela Sverige
Sök snabbt, enkelt och säkert

Sök gratis efter lediga kommersiella lokaler i Sverige

Vill du hyra kommersiella lokaler till ditt företag? Här kan du snabbt se vilka lediga lokaler som finns till uthyrning i Sverige. Via vår portal hittar du information om alla typer av kommersiella lokaler, från kontor och butiker till industrilokaler så som produktions- och lagerlokaler.

Klicka på ett område till höger om kartan eller sök längst upp på sidan för att komma igång med din sökning. Du kan även skapa en sökprofil för att direkt bli uppdaterad om nya lokaler som passar dina kriterier. Det går snabbt och enkelt att skapa en sökprofil, så gör det på direkten för att komma ett steg närmare lokalen du letar efter!

Senaste lokaler

Kommersiella Lokaler till Uthyrning

På MatchOffice finns många olika typer av lediga kommersiella lokaler representerade. Här kan du hitta allt från kontor, butik och verkstad till produktion, industri och lager. Vi representerar lokaler från ett flertal olika hyresvärdar, vilket gör att du får tillgång till ett brett och varierat utbud.

Det finns många olika möjligheter att hyra kommersiella lokaler på, bland annat genom flexibla korttidskontrakt, enskilda arbetsplatser, hela fastigheter, delade lokaler eller ett helt våningsplan. Vi förmedlar allt från att hyra en enskild arbetsplats i ett delat kontor till större kontor och hela fastigheter. Vad som passar bäst för er verksamhet beror på era egna behov och önskemål. På MatchOffice finns lokaler som passar alla verksamheter. Kanske söker du representativa kommersiella lokaler till uthyrning i centrum eller i en viss stadsdel? Valet av din lokal ska självklart passa din verksamhet då speciella behov kan vara avgörande, tex tillgång till service eller behov av kommunikationer

När du ska hyra kommersiella lokaler så kan det vara en bra idé att börja med att bestämma vilka områden du är intresserad av. Var kan du tänka dig att flytta din verksamhet till? När du därefter valt ett område är storleken på lokal nästa steg. Har du ett hum om område och storlek så kan du börja kika lite närmare på varje enskild lokal. Tänk på att lokalen ska passa till din verksamhet! Vissa lokaler är mer lämpade för vissa typer av verksamheter än andra. Detta framgår alltid i annonsen. Vår ambition är att kunna hjälpa dig hitta lediga kommersiella lokaler som passar just din verksamhets precisa behov.

Fördelarna med kommersiella hyresavtal

Kommersiell lokal i Sverige


När det ska väljas lokaler, väljer många verksamheter kommersiella hyresavtal. Eftersom det finns många fördelar med att hyra.

Läs mer

Företagslokaler för uthyrning ger ditt företag både säkerhet, frihet och flexibilitet, så att du kan koncentrera dig på din verksamhet och har möjlighet att anpassa verksamheten till förändrade omständigheter.

Företagslokaler för uthyrning ger ökad smidighet

Med ett kommersiellt hyresavtal har du säkerheten att företaget alltid kan flytta från den aktuella lokalen inom en viss tidsram. Detta kan exempelvis bli nödvändigt om verksamheten växer snabbt och behöver större eller annorlunda inreda lokaler. Vid sådana förändringar kan du snabbt flytta verksamheten till andra lokaler för uthyrning, som passar de nya villkoren - utan att du är beroende av försäljning av den tidigare lokalen.

Ekonomisk säkerhet vid företagshyresavtal

Med en företagslokal för uthyrning riskerar du heller inte att sitta med en eventuell dubbel hyra i fall företaget ska flyttas. Det ger en hög grad av ekonomisk förutsägbarhet. Dessutom behöver verksamheten inte lägga ner tid på försäljning, vilket är resurskrävande. Istället kan du fokusera på drift och utveckling i på den nya platsen. Dessutom behöver du med en sådan lokal heller inte tänka på en eventuell ekonomisk förlust i förbindelse med försäljning av fastighet.

Undvik byggningsdrift- och underhåll

En annan fördel med en företagsfastighet för uthyrning är att din verksamhet inte är ansvarig för det byggnadsmässiga underhållet. Ansvaret för drift och underhåll av själva fastigheten ligger hos ägaren. Därmed behöver ditt företag inte använda resurser för dessa delar, varken i vardagen eller i förbindelse med plötsliga oförutsedda problem som kan uppstå. Företaget kan använda tiden på företaget istället för de byggnadsrelaterade uppdragen, som kan vara såväl komplicerade som tidskrävande.

Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks