arrow_upward
Se stockholmSe gothenburgSe malmo

Vi hjälper dig att hitta ditt nya kontor

Sök efter 439 Coworking till uthyrning i hela Sverige

Välj typ
Kontordone
Kontorshotelldone
Lagerdone
Butikdone
Coworkingdone
Mötesrumdone
Virtuellt kontordone
mic
Marknadsför dina lokaler utan kostnad
Stort utbud av lokaler i hela Sverige
Sök snabbt, enkelt och säkert

Lediga Coworking Platser i Sverige att Hyra

Letar ni efter en coworking plats? Vi ger er möjligheten att snabbt och kostnadsfritt söka efter lediga coworking platser i hela landet.

Klicka på kartan för att få en överblick över lediga Coworking platser i det område ni letar.

Hitta ert framtida kontor redan idag!

Senaste Mötesrum

En coworking plats som matchar ditt företag

Efterfrågan på coworking platser ökar bland de svenska företaget. Och med god grund, då denna arbetsform bjuder på riktigt många fördelar. Den ger till exempel möjligheter för networking och en större trivsel på arbetet. Med coworking får du stor flexibilitet och samtidigt möjlighet för att vara med i en social gemenskap med likasinnade. Och så är det dessutom en billig lösning. Genom att ha en kontorsplats med andra kan du således utvecklas ditt nätverk, förbättra din idé-generering och inte minst skapa starka resultat.

Är du på utkik efter möjligheter för coworking är MatchOffice ett optimalt verktyg som försäkrar dig om en effektiv process. På MatchOffice kan du enkelt och effektivt hitta en lösning som uppfyller ditt företags behov och önskemål. På detta vis är det möjligt att hitta en kontorsplats hos en större verksamhet eller i ett sällskap med gemensamma intressen, vilket tillåter dig att nätverka vid din arbetsplats. Glöm dock inte att en kontorsplats också kan medföra att andra personer kan önskas nätverka med dig trots att du inte har tid eller vill det.

Vi förmedlar coworking spaces i hela landet. På MatchOffice kan du därmed hitta kvalificerade lösningsförslag oavsett var i Danmark du befinner dig. Vi kan därför hjälpa dig med att hitta en kontorsplats vart än i landet du önskar att den ska vara.

Genom att använda vår sökfunktion kan du filtrera din sökning efter dina specifika önskemål, så du snabbt kan hitta de coworking möjligheter som är relevanta för just dig och din verksamhet. Önskar du ytterligare information om specifika objekt ska du enbart fylla i kontaktformuläret på annonsen högra sida - så mottar du med det samma ett mail med hyresvärden kontaktinformation.

En ledig kontorsplats hos ett större företag eller i ett större delat kontor kan således vara vägen fram till både produktutveckling och utvidgning av er kundkatalog. Medan andra kanske vill utmana ditt koncept eller hjälpa dig vidare med detta. Kontorsplatsen vi hittar till dig är följaktligen fylld med möjligheter - det enda du måste göra är att ta vara på dem.

Hitta snabbt en coworking plats


Det syns klara tendenser om att svenska verksamheter i stigande grad önskar att kasta sig ut i coworking. Och det finns god grund till det då coworking bjuder på massa fördelar, både av social och ekonomisk sort.

Läs mer

Coworking bidrar till social gemenskap

Både medarbetare och frilansare upplever att kulturen i större och större utsträckning går mot samarbete. Detta är också en utveckling som präglar arbetsmarknaden – vilket naturligtvis också påverkar de fysiska ramarna. Många frilansare, som arbetar hemifrån , uppleved i tillägg dessutom en saknad av kollegial samhörighet i det dagliga livet. Att kunna diskutera idéer och utmaningar med andra, att få goda råd och liknande. Likaså har många en önskan om att skilja på sin arbetsplats från sin privata sfär. Här har coworking arbetsformen verkligen något att bjuda på.

Individual flexibilitet

Samtidigt är det dock många som inte vill ge upp den stora flexibilitet som kommer i och med att jobba hemifrån – att kunna planlägga sitt eget arbete till 100% - samt det att kunna arbeta utan störningar. Med coworking är det dock inte nödvändigt att välja mellan dessa två världar. Här kan du använda kontorsplatsen så mycket du önskar – och på de tidspunkter som det passar dig. Därmed innebär denna lösning mycket flexibilitet. Samtidigt arbetar du i en miljlö, där du dagligen kan dela dina tankar och idéer med andra.

Coworking bidra till inspiration och nätverking

På coworking arbetsplastser arbetar människor från olika organisationer och eventuellt också olika bransher. Detta ger massor av möjligheter till inspiration och att bollplanka med människor, som kan komma med helt nya perspektiv på din verksamhets produkter, olika situationer, med mera. Det säger sig själv, att en coworking arbetsplat naturligtvis också expanderar ens professionala nätverk, vilket likaså kan föra många nya möjligheter med sig. Den synergi, som typiskt uppstår, är det många som finner spännande, inspirerande och utvecklande.

Uppnå besparingar

En coworkingplats är dessutom en möjlighet att spara pengar för din verksamhet – i förhållande till att hyra ett enskilt kontor. Med coworking er ni flera om att dela de fasta utgifterna, som exempelvis för lokalen, städning, säkerhet med mera. Därmed uppnår du alltså både ett inspirerande nätverk, bollplan och ett socialt nätverk i din vardag. Och dessutom uppnår du samtidigt väsentlig ekonomisk fördel, om man jämför med andra former av "ute-kontor". Det finns såleded självklara fördelar med att röra sig tillsammans på detta vis, och det är inte konstigt att fler och fler verksamheter idag menar på att coworking lösningen är den rätta för dem.

Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks