arrow_upward

22 lokaler: Norrköping

Kommunikationsnätet i Norrköping är välutvecklat. Med ett ypperligt läge mitt i Sverige når man konsumenter i de andra storstadsregionerna på nolltid. I staden finns både närhet till hamn, flygplats och andra transportmedel vilket gör staden...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Norrköping - utveckling av företag och lokaler

Norrköpings kommun - en stad med stort utvecklingspotential för näringslivet. Norrköping har under lång tid varit känt som en fabriksstad. Under 1600-talet var staden en av de ledande industristäderna i landet där det var fullt av rykande skorstenar och fabrikslokaler. Än idag finns många företagslokaler i Norrköping. Förut var textilindustrin den största industrin i staden. Idag är pappers - och massindustrin en stark bransch men även verkstadsindustrin en viktig arbetsgivare, utöver den offentliga sektorn. De forna rykande skorstenarna och gamla fabrikslokalerna rymmer idag andra verksamheter, bland annat muséer, biografer och konferens lokaler.

Norrköping - en spännande ort med många nya lokaler

Idag är Norrköping en väldigt spännande stad med med många nya etableringar av företag och lokaler. Norrköping, med sina närområden är en av Sveriges mest tillväxande städer. Regionen visar även goda möjligheter för framtida utveckling och en konstant tillväxt framöver. Området är väldigt glesbefolkat, med knappt en halv miljon människor på en större radie, dock flyttar allt fler till Norrköping varje år. I trakterna finner man attraktiv natur, en lockande bostadsmarknad med väsentligt lägre priser än resten av landet och ett trevligt kultur liv som lockar många att bo eller besöka området.

Växande näringsliv och många bra utbud av lokaler

Förutom ett levande kulturliv som lockar många till Norrköping lockas människor till staden även på grund av det växande universitetet och det expansiva näringslivet där många nya lokaler öppnas upp. Norrköping kallas med Linköping för den fjärde storstadsregionen och är en stor och drivande kraft för näringslivs tillväxten i östra Mellansverige. Regionen är både lättillgänglig och har goda kommunikationer.

Goda kommunikationer - attraktiv plats för lokaler

De goda kommunikationerna till vårt lands övriga områden gör Norrköping till en attraktiv plats för placering av både kontorslokaler och industrilokaler. Kollektivtrafiken tar människor från en plats till en annan och anknytning till stora vägar och järnväg finns. Företagen ser oftast kommunikationen som en viktig aspekt och därför väger Norrköping relativt högt på listan.

Många företag med lokaler i staden

I Norrköping finns det omkring 9000 verksamma aktiebolag, dessa är inom alla möjliga tjänst- och produktbranscher. Den största sektorn är handels- och tjänstesektorn, inom denna finns det mängder av företag i staden. Totalt, skapar alla företag ca. 12 000 arbetstillfällen i Norrköping och de flesta företagen är av mindre typ, med färre än fem arbetare. Andra viktiga branscher i staden är papper, förpackning, logistik och transport, energi och miljö samt vård och hälso omsorgen.

Kommunen är verksam i många lokaler

Den offentliga sektorn och kommunen skapar flest arbetsplatser i Norrköping. Kommunen är stadens största arbetsgivare som har flest verksamma lokaler och arbeten och ca. 9000 anställda inom över 100 olika yrken. De flesta arbetar inom vård och omsorg. Då ca hälften av befolkningen arbetar inom offentlig sektor och andra hälften inom privat är båda sektorerna viktiga för Norrköpings tillväxt.

Största företagen med kontor eller industrilokaler

Några av de största företagen i Norrköping, antingen med kontor eller produktionslokaler är:

 • Billerud-Korsnäs Skärblacka AB
 • Holmen Paper AB
 • Martin & Servera AB
 • Fiskeby Board AB
 • Kolmårdens djurpark AB
 • L&T Östgöta Städ AB
 • Logent AB
 • Pema People AB
 • Samhall AB
 • Telia Sonera Sverige AB
star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 4 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
 • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
 • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks