arrow_upward
Se stockholmSe gothenburgSe malmo

Vi hjälper dig att hitta ditt nya kontorshotell

Sök efter kontorshotell i hela Sverige

Välj typ
Kontordone
Kontorshotelldone
Lagerdone
Butikdone
Coworkingdone
Mötesrumdone
Virtuellt kontordone
mic
Marknadsför dina lokaler utan kostnad
Stort utbud av lokaler i hela Sverige
Sök snabbt, enkelt och säkert

Hitta kontorshotell i hela Sverige

Letar ditt företag efter en flexibel lösning för att hyra kontor? Då är kontorshotell den perfekta lösningen för er. På MatchOffice kan du helt kostnadsfritt hitta ditt framtida kontor hos ett kontorshotell. Vår portal ger er en överblick över hela Sverige där ni kan hitta ett kontorshotell som passar er verksamhet.

Senaste kontorshotell

Lediga kontorshotell på MatchOffice

På MatchOffice hjälper vi dig hitta den bästa lösningen för din verksamhet. Vi representerar en mängd fastighetsbolag samt andra uthyrare som har kontorslokaler till uthyrning. Vi har något som passar alla!

Genom att hyra kontor i ett kontorshotell får du unik flexibilitet. Kontorshotell ger många möjligheter då det går att anpassa kontorslokalens yta och kontraktstid efter eget behov. Undgå att lägga energi på det praktiska som tillkommer när man hyr lokal och spara istället tid och pengar genom att ha allt på plats, möblerat och klart. Det ger ditt företag möjlighet att behålla fokus på er verksamhet. Därtill, får ditt företag även chans att utöka ert nätverk via kontakt med övriga hyresgäster i kontorshotellet.

Vi på MatchOffice vill hjälpa er hitta ett kontor som passar era behov och önskemål.

Varför välja ett kontorshotell?

Kontorshotell i Sverige


För många mellanstora och stora företag, är kontorshotell ofta en idealisk lösning. Nedanför finner du en översikt över de många fördelarna som din verksamhet drar nytta av genom att välja denna lösning.

Läs mer

Uppnå stordriftsfördelar

Det finns många saker som bör övervägas i förbindelse med val av kontorshotell - priset är en av dem. Ofta är det faktiskt en väsentlig ekonomisk vinst att placera din verksamhet i denna typ av kontor. I företagshotell finns det olika företag i en och samma egendom, men dessa delar gemensamma rum och faciliteter. Detta gör, att en stor del av fasta utgifter delas mellan flera parter. Det kan exempelvis vara frågan om utgifter för rengöring, möteslokaler, matsal, internet och liknande. I flera tillfällen delas också reception men även en del andra utgifter. Det enskilda företaget behöver i dessa tillfällen inte anställa personal för receptionen - och sparar samtidigt en del resurser på detta.

Din verksamhet får större flexibilitet

Genom ett vanligt hyreskontrakt, är det typiskt en lång uppsägningstid, men detta slipper man vid hyra av kontorshotell. Här är det i regel mycket kortare uppsägningstider, än för andra hyreskontrakt. Med ett kontorshotell kan din verksamhet därför snabbare flytta till andra lokaler, om verksamheten exempelvis expanderar, har användning av annat område eller annan typ av lokal. Denna lösning ger därmed större flexibilitet än vanliga traditionella kontor gör.

Nätverk med andra verksamheter

I ett kontorshotell finns det vissa företag som är placerade i slutna kontor, och på så vis fås 100% lugn och ro för att koncentrera sig på den egna verksamheten. Samtidigt delas vissa gemensamma rum, som exempelvis matsalen och här har man möjlighet att nätverka och kommunicera med medarbetare från byggnadens övriga verksamheter. Denna möjlighet för social kontakt bland företag ger ofta ökad inspiration och motivering hos enskilda parter. I vissa tillfällen kan det öppnas dörrar till helt nya samarbeten. Det är kort och gott sagt massor av fördelar genom att välja denna kontorsform. Här på sidan finner du en tydlig överblick över företagshotell i hela landet, så att du snabbt kan hitta rätt lösning för ditt företag.

Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks