arrow_upward
Se stockholmSe gothenburgSe malmo

Vi hjälper dig att hitta ditt nya kontorshotell

Sök efter kontorshotell i hela Sverige

Välj typ
Lager/produktionslokal done
Virtuellt kontordone
Butikslokaldone
Kontorshotelldone
Mötesrumdone
Coworkingdone
Kontordone
MatchOfficeStureplan 4c114 35 Stockholm08 463 10 60info@matchoffice.seOrganisationsnummer: 31627877
Marknadsför dina lokaler utan kostnad
Stort utbud av lokaler i hela Sverige
Sök snabbt, enkelt och säkert
Se

Hitta kontorshotell i hela Sverige

Letar ditt företag efter en flexibel lösning för att hyra kontor? Då är kontorshotell den perfekta lösningen för er. På MatchOffice kan du helt kostnadsfritt hitta ditt framtida kontor hos ett kontorshotell. Vår portal ger er en överblick över hela Sverige där ni kan hitta ett kontorshotell som passar er verksamhet.

Få e-postmeddelanden om nya lokaler
  • Citycon
  • Klovern
  • Profi
  • Wallenstam

Senaste kontorshotell

Lediga kontorshotell på MatchOffice

På MatchOffice hjälper vi dig hitta den bästa lösningen för din verksamhet. Vi representerar en mängd fastighetsbolag samt andra uthyrare som har kontorslokaler till uthyrning. Vi har något som passar alla!

Genom att hyra kontor i ett kontorshotell får du unik flexibilitet. Kontorshotell ger många möjligheter då det går att anpassa kontorslokalens yta och kontraktstid efter eget behov. Undgå att lägga energi på det praktiska som tillkommer när man hyr lokal och spara istället tid och pengar genom att ha allt på plats, möblerat och klart. Det ger ditt företag möjlighet att behålla fokus på er verksamhet. Därtill, får ditt företag även chans att utöka ert nätverk via kontakt med övriga hyresgäster i kontorshotellet.

Vi på MatchOffice vill hjälpa er hitta ett kontor som passar era behov och önskemål.

Varför välja ett kontorshotell?

Kontorshotell i Sverige


För många mellanstora och stora företag, är kontorshotell ofta en idealisk lösning. Nedanför finner du en översikt över de många fördelarna som din verksamhet drar nytta av genom att välja denna lösning.

Läs mer

Uppnå stordriftsfördelar

Det finns många saker som bör övervägas i förbindelse med val av kontorshotell - priset är en av dem. Ofta är det faktiskt en väsentlig ekonomisk vinst att placera din verksamhet i denna typ av kontor. I företagshotell finns det olika företag i en och samma egendom, men dessa delar gemensamma rum och faciliteter. Detta gör, att en stor del av fasta utgifter delas mellan flera parter. Det kan exempelvis vara frågan om utgifter för rengöring, möteslokaler, matsal, internet och liknande. I flera tillfällen delas också reception men även en del andra utgifter. Det enskilda företaget behöver i dessa tillfällen inte anställa personal för receptionen - och sparar samtidigt en del resurser på detta.

Din verksamhet får större flexibilitet

Genom ett vanligt hyreskontrakt, är det typiskt en lång uppsägningstid, men detta slipper man vid hyra av kontorshotell. Här är det i regel mycket kortare uppsägningstider, än för andra hyreskontrakt. Med ett kontorshotell kan din verksamhet därför snabbare flytta till andra lokaler, om verksamheten exempelvis expanderar, har användning av annat område eller annan typ av lokal. Denna lösning ger därmed större flexibilitet än vanliga traditionella kontor gör.

Nätverk med andra verksamheter

I ett kontorshotell finns det vissa företag som är placerade i slutna kontor, och på så vis fås 100% lugn och ro för att koncentrera sig på den egna verksamheten. Samtidigt delas vissa gemensamma rum, som exempelvis matsalen och här har man möjlighet att nätverka och kommunicera med medarbetare från byggnadens övriga verksamheter. Denna möjlighet för social kontakt bland företag ger ofta ökad inspiration och motivering hos enskilda parter. I vissa tillfällen kan det öppnas dörrar till helt nya samarbeten. Det är kort och gott sagt massor av fördelar genom att välja denna kontorsform. Här på sidan finner du en tydlig överblick över företagshotell i hela landet, så att du snabbt kan hitta rätt lösning för ditt företag.