arrow_upward

Beroende på dina egna kriterier och behov, så finns det en rad olika platser för Stockholm Coworking i Östermalm. De flesta husen på Karlaplan byggdes mellan år 1880 och år 1930, men det finns även...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kreativ arbetsmiljö med coworking på Östermalm i Stockholm

För den som är nyfiken på nya arbetssätt kan det vara intressant med Stockholm Östermalm coworking. Möjligtvis kan detta vara en möjlighet att finna den perfekta hubben för dig och att ta din arbetsupplevelse till en mer kreativ nivå. Det är något väldigt speciellt med att dela yta med andra människor som är lika motiverade, positiva och hårt arbetande som du själv är. Stockholm Östermalm coworking platser gör det lätt för dig att hålla motivationen och inspirationen uppe. När du är på jakt efter den perfekta lokalen för ditt företag eller projekt, så är det viktigt att du först funderar på vilka behov du ha, vilka människor du vill ha omkring dig på en daglig basis, vilket läge som är bäst för dig och din budget, samt hur långt kontrakt du är villig att skriva.

Framtiden: Stockholm Östermalm Coworking

Det är många som säger att denna nya kontors-design är något vi kommer att se mer och mer av i framtiden. På grund av att vi blir allt mer mobila, och hela kontor får plats på surfplattan eller i mobilen, så är det också naturligt att våra arbetsplatser krymper i yta. Denna nya typ av upplägg underlättar också för individuella entreprenörer och start-ups, som behöver komma ut ifrån hemma-kontoret, men samtidigt inte har möjlighet att hyra en hel kontorslokal på egen hand. Det går att hyra Stockholm Östermalm Coworking lokaler veckovis, månadsvis och årsvis, så det är helt och hållet upp till dig att definiera dina behov och finna en lokal baserat på dem.

Testa coworking i Stockholm Östermalm

Denna plats är en av Stockholms mest populära stadsdelar i innerstan. Det är ett dyrt och exklusivt område med de högsta huspriserna i Sverige. Drygt 70’000 invånare bor i dessa bostadskvarter, som är kända världen runt för dess skönhet. Området brukade kallas Ladugårdslandet i gamla dagar, eftersom att det fanns fyra kungsladugårdar där förr i tiden. Endast en av dessa ladugårdar finns kvar idag – det är Kaknäs, som tidigare var en forntida by. Idag ser vi radio- & TV-tornet Kaknästornet resa sig över platsen. 

Kvalitativa Shoppingupplevelser

Det finns ett imponerande utbud av shopping och underhållning för både svenskar och turister som reser till huvudstaden. Sturegallerian är en av områdets bästa shoppingcenter, med designbutiker inom alla kategorier. Där finner du bland annat: Björn Borg, Face Stockholm, Bang Olufsen, Massimo Dutti, J. Lindeberg och Snoot. Om du har en coworking-plats i Stockholm Östermalm och är i behov av en smoking eller frack, så finns Östermalms kändaste smoking-butik på Almlöfsgatan 3. De hyr även ut skräddarsydda frack- & smokingpaket till fördelaktiga priser.

Var finns de bästa coworkinglokalerna på Östermalm?

Beroende på dina egna kriterier och behov, så finns det en rad olika platser för Stockholm coworking i Östermalm. Strandvägen, Lärkstaden, Karlaplan, Diplomatstaden och Villastaden är några exempel på bostadskvarter i området. De flesta husen på Karlaplan byggdes mellan år 1880 och år 1930, men det finns även både äldre och nyare byggnader med tillgängliga lokaler. Arkitekturen förändras från område till område, så om du föredrar en viss stil, kan du alltid rådfråga experterna om tips.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks