arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Upphovsrättigheter 2020

Allt innehåll på hemsidan är tillgängligt för visning/läsning. Det är tillåtet att ta enstaka kopior på papper (skriva ut) för privat bruk. Denna tillgång gäller endast fysiska personer. Ett företag får inte skriva ut från hemsidan inklusive kopiera till företagets anställda.

Det är tillåtet att länka till www.matchoffice.se på en extern hemsida, så länge den har en egen URL (webbadress). Bemyndigandet gäller inte i samband med systematiskt eller kommersiellt användande. Sådant användande kräver skriftligt tillstånd från MatchOffice.

Det är tillåtet att citera direkt från hemsidan enligt upphovsrättslagen. Citat är endast tillåtet med angivelse av källan.

Citat på upp till 250 tecken tillåtes i samband med en länk till den ursprungliga artikeln på Matchoffice.se, även om detta inte görs i samband med ett självständigt arbete. Denna tillåtelse gäller inte i samband med systematiskt eller kommersiellt användande.

All annan använding (tillståd/köp av rättigheter) kräver skriftligt tillstånd från MatchOffice.

MatchOffice kan inte hållas ekonomisk ansvarig för fel och försummelser på webbsidan eller i sidorna den länkar till.

Lagöverträdare är ersättningsskyldiga. 

Frågor hänvisas vänligen till:

MatchOffice
Östermalmstorg 1
114 42 Stockholm
E-mail: info@matchoffice.se

 

Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.