arrow_upward
Se stockholmSe gothenburgSe malmo

Vi hjälper dig att hitta din nya verkstad

Sök efter 141 industri/lager till uthyrning i hela Sverige

Välj typ
Lager/produktionslokal done
Virtuellt kontordone
Butikslokaldone
Kontorshotelldone
Mötesrumdone
Coworkingdone
Kontordone
MatchOfficeStureplan 4c114 35 Stockholm08 463 10 60info@matchoffice.seOrganisationsnummer: 31627877
Marknadsför dina lokaler utan kostnad
Stort utbud av lokaler i hela Sverige
Sök snabbt, enkelt och säkert
Se

Lediga Verkstäder till Uthyrning i Sverige

Letar du efter en ny verkstad? Vi på MatchOffice erbjuder er en kostnadsfri, snabb och enkel väg till att hitta en verkstad som passar just dig. På kartan till höger kan ni finna en överblick över de lediga verkstäder som finns i det område ni föredrar bara genom ett enkelt klick. Vänta inte med sökandet och hitta i stället din nya verkstad redan idag!

Få e-postmeddelanden om nya lokaler
  • Citycon
  • Klovern
  • Profi
  • Wallenstam

Senaste industri- och lagerlokaler

Ledig Verkstad att Hyra På MatchOffice

Vi erbjuder ett brett utbud av verkstäder runt om i hela Sverige. Vi representerar små som stora fastighetsbolag samt diverse företag som har lokaler till uthyrning. Detta gör det enkelt för dig att hitta din verkstad oavsett var den ska ligga och hur stor den ska vara.

För oss är det viktigt att du hittar en verkstad som passar just dig! Annonserna har bilder och planritningar för att göra det enklare för dig att hitta de egenskaper och preferenser du har. Verkstaden du letar efter finner du säkert hos oss! Oavsett om du vill öppna reparationsverkstad eller bilverkstad så kan du hitta det på MatchOffice.

När du letar efter att hyra en verkstad

Hitta ledigt lager till uthyrning


När du söker den rätta verkstaden för uthyrning, antingen till din verksamhet eller till din hobby, finns det en rad aspekter som kan vara bra att ta hänsyn till och ha ögonen öppna för. Undertill finns ett par relevanta tips för din kommande sökning,

Läs mer

Verkstäder för företagsbruk

Om du söker en verkstad för uthyrning till ditt företag, ska verkstaden naturligtvis vara anpassad till just det hantverk som din verksamhet sysslar med. Det ska finnas plats för nödvändig utrustning, antal medarbetare och de mest effektiva arbetsrutinerna för just er. Det är bra att tänka in i framtiden och täcka dina förväntningar inför den kommande tiden. Förväntar du att flera ska anställas exempelvis? I så fall är det bra att ta hänsyn till detta när du väljer vilken verkstad du ska hyra. Det kan också finnas branschrelaterade krav, som verkstaden måste uppfylla.

Om du letar efter att hyra en bilverkstad

För alla arbetsplatser gäller specifika arbetsmiljöregler, som exempelvis regler gällande hantering av kemikalier med mera. Detta gäller naturligtvis även för bilverkstäder. Om du är på jakt efter en bilverkstad för uthyrning är det därför viktigt att undersöka om lokalen uppfyller de gällande reglerna. På en bilverkstad finns regler gällande ventilering som du ska ha i minnet. Det är dessutom viktigt att det finns goda trafikförbindelser till din verkstad, så att kunder och medarbetare lätt kommer dit.

Verkstad för hobbybruk

Men du kanske letar efter att hyra en hobbyverkstad? I så fall är det relevant att vara uppmärksam på hur långt din nya verkstad ligger från ditt hem. Det kan vara en stor fördel att ha verkstaden så nära som möjligt, speciellt om du vill använda verkstaden ofta. Därmed sparar du tid och pengar på transport. Om din hobby har särskilda krav, är det naturligtvis också viktigt att hitta en verkstad för uthyrning, som lever upp till dessa. Om du har en kreativ hobby, som exempelvis fotografering, är det även viktigt att det finns möjlighet att skapa rätt belysning.