arrow_upward

2 produktion/lager: Söderhamn

Söderhamn är en tätort men likaså centralorten i Söderhamns kommun. Staden har ca 12 000 invånare och ligger i Gävleborgs län och Hälsinglands landskap. Med ett lager i Söderhamn flyter affärerna på bra med tanke på...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Söderhamns lager ger fantastiska möjligheter

Söderhamn är en tätort men likaså centralorten i Söderhamns kommun. Staden har ca 12 000 invånare och ligger i Gävleborgs län och Hälsinglands landskap. Kommunen har dock ca 26 000 invånare och rankas därför på 103 plats utav 290 kommuner i Sverige sett till invånarantal. Under 1970-talet hade kommunen över 30 000 invånare och sedan dess har befolkningsutvecklingen minskat i området och 2010 nådde det en lägsta nivå på ca 25 000 invånare vilket gick upp aningen till år 2015. Söderhamns lager ger fantastiska möjligheter då det finns mindre konkurrens här men har en marknad som är tillräckligt stor för att driva företag och ha en kundbas som behöver varor, produkter och tjänster utöver året så att företaget går runt.

Lager i Söderhamn och företagsatmosfären i området

Med ett lager i Söderhamn flyter affärerna på bra med tanke på marknaden, låg konkurrens jämfört med många andra kommuner i Sverige och en företagsatmosfär som bygger på långvariga affärsrelationer. Eftersom området är ganska litet så bygger många företag på samarbete för att lösa problem och ta vara på chanser lokalt istället för att bli överkörda av större företag som skjuter undan de mindre företagen som inte är lika konkurrenskraftiga och har mindre utbud. Kommunen har över 900 företag registrerade och några utav dessa 900 är HSB Brf Giraffen i Söderhamn, Söderhamns Media Vision, SITA Sverige AB, Driftområde Söderhamn, Söderhamns Elbyrå, Söderhamns Styr & Regler, Nordqvist Bilvård Söderhamn, Söderhamns Montage & Kopparteknik, Miljöbyrån, Söderhamn, P-E:s Kött i Söderhamn, Karlssons Svets & Smide i Söderhamn och många mer därtill. Här märker vi snabbt att många företag är lokala spelare som endast opererar i området utan initiativ till att expandera. Marknaden är inte tillräckligt stor för att stanna kvar här för stora företag om de vill växa snabbt men att etablera en industrilokal i området eller hålla en butik öppen är absolut fungerande och kommer bringa vinst. Området är konkurrenskraftigt eftersom marknaden inte är så stor och många företag är redan etablerade i området som sköter bilservice, fönster, reparation, design och köksinredning etc.

Många företag med lager i Söderhamn

Lagerlokalerna i Söderhamn är absolut en bra ide och det finns fler möjligheter som att hyra en lokal men kom ihåg att vara noggrann med vad du letar efter om du vänder dig till en firma för hjälp så du får absolut bästa möjliga lokalen för just din egna situation. Det kan finnas många avgörande faktorer som läget på kontoret, om det ligger nära staden, matställen och kunder som behöver kontorets tjänster. Det är även viktigt att tänka på vilken budget man kan röra sig med i sökandet av industrilokaler i Söderhamn eftersom det finns en stor risk att budgeten kan ta slut och man mister viktiga inköp eller tvingas sänka investeringar i andra områden. Kommunen har väldigt kalla vintrar så det är viktigt att även ha elkostnader i åtanke när man hyr lokaler i staden. Är det en industrilokal så är kanske inte alla produkter så känsliga mot kyla men om de är det så är det viktig med värme så att man inte levererar defekta produkter.

star
star
star
star
star
3.5 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks