Våra medlemskap

MatchOffice är medlem i organisationerna nedan, vilket visar att vi är certifierade eller registrerade inom flera olika områden.

Trustpilot logo

Trustpilot

Du hittar oss på Trustpilot och vi använder all feedback konstruktivt för att förbättra vår service. Du är alltid välkommen att skriva en recension om du har varit nöjd med vår tjänst eller om du har några andra synpunkter som du tycker att vi borde veta. Vi garanterar att vi läser alla kommentarer.

Google Street View Trusted logo

Google Street View

MatchOffice är Google Street View Trusted. Det innebär att vi uppfyller ett antal kriterier för bildkvalitet, anslutning och lämplighet. Google Street View är en del av Google Maps och är en virtuell representation av omgivningen som är gjord av panoramabilder. Många av lokalerna och fastigheterna på vår plattform har kopplats till en virtuell tur. Genom en virtuell tur inomhus gör du dina bilder och planritningar levande, och det gör det möjligt för besökare av annonsen att få ett 360-graders perspektiv av lokalen.

Registered and Protected logo

Registrerade och skyddade

Vi har ett officiellt certifikat som bekräftar att MatchOffice är en skyddad webbplats och att vårt innehåll är upphovsrättsskyddat.« Tillbaka

Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp
  • MatchOffice medlemslogotyp