arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Våra medlemskap

MatchOffice är medlem i organisationerna nedan, vilket visar att vi är certifierade eller registrerade inom flera olika områden.

Trustpilot logo

Trustpilot

Du hittar oss på Trustpilot och vi använder all feedback konstruktivt för att förbättra vår service. Du är alltid välkommen att skriva en recension om du har varit nöjd med vår tjänst eller om du har några andra synpunkter som du tycker att vi borde veta. Vi garanterar att vi läser alla kommentarer.

Google Street View Trusted logo

Google Street View

MatchOffice är Google Street View Trusted. Det innebär att vi uppfyller ett antal kriterier för bildkvalitet, anslutning och lämplighet. Google Street View är en del av Google Maps och är en virtuell representation av omgivningen som är gjord av panoramabilder. Många av lokalerna och fastigheterna på vår plattform har kopplats till en virtuell tur. Genom en virtuell tur inomhus gör du dina bilder och planritningar levande, och det gör det möjligt för besökare av annonsen att få ett 360-graders perspektiv av lokalen.

Registered and Protected logo

Registrerade och skyddade

Vi har ett officiellt certifikat som bekräftar att MatchOffice är en skyddad webbplats och att vårt innehåll är upphovsrättsskyddat.« Tillbaka

Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.