arrow_upward
Se stockholmSe gothenburgSe malmo

Vi hjälper dig att hitta din nya industri- och lagerlokal

Sök efter 141 industri/lager till uthyrning i hela Sverige

Välj typ
Lager/produktionslokal done
Virtuellt kontordone
Butikslokaldone
Kontorshotelldone
Mötesrumdone
Coworkingdone
Kontordone
MatchOfficeStureplan 4c114 35 Stockholm08 463 10 60info@matchoffice.seOrganisationsnummer: 31627877
Marknadsför dina lokaler utan kostnad
Stort utbud av lokaler i hela Sverige
Sök snabbt, enkelt och säkert
Se

Industri- och lagerlokaler till Uthyrning i Sverige

Söker du efter en ny industri- och/eller lagerlokal att hyra eller önskar du hyra ut? MatchOffice erbjuder en kostnadsfri, snabb och enkel väg för dig att hitta din framtida industri- och lagerlokal. Hos oss finner du lediga industri- och lagerlokaler att hyra till både produktion, lager eller verkstad.

Du kan också anpassa din sökning efter geografiska preferenser, allt för att göra din väg till nya industri- och/eller lagerlokal så enkel som möjligt. Börja din resa mot nya industri- och lagerlokaler nu!

Få e-postmeddelanden om nya lokaler
  • Citycon
  • Klovern
  • Profi
  • Wallenstam

Senaste industri- och lagerlokaler

Industri- och lagerlokaler på MatchOffice

Då vi representerar stora som små hyresvärdar i form av både fastighetsbolag och en rad mindre företag kan du se ett brett utbud av lediga industri- och lagerlokaler till uthyrning. På den här sidan kan du även hitta smarta kombinationslokaler som består av lager med kontorsdel som passar just dina behov. Är du ute efter industrilokaler till uthyrning som är strategiskt belägna nära kommunikationer eller centralt och nära till service och din övriga verksamhet? Det är upp till dig! Här finns båda delarna. Om du istället söker industrilokaler till uthyrning för produktion eller verkstad så finns de i alla olika storlekar för det mindre så väl som det större företaget.

Tänk på att många industri- och lagerlokaler ligger ofta även i ett industriområde som erbjuder service till de företag som är etablerade där. Det finns många fördelar med ett industriområde då kommunikationerna och utbudet av service ofta är anpassat efter verksamhet.

I annonserna kan du se bilder och ta del av information om takhöjd, portar och lastmöjligheter till din nya lokal. Om du vill ha mer information än vad som står i annonsen så kan du enkelt anmäla intresse och få mer information skickad till dig och komma i kontakt med hyresvärden för att boka en visning.

Sök här och hitta produktionslokaler och verkstadslokaler för alla slags industrier samt större och mindre lager och förråd. Vi på MatchOffice hoppas kunna hjälpa dig och ditt företag att hitta en lösning som passar perfekt för er verksamhet.

Tips inför din sökning efter ett lager för uthyrning

Hitta enkelt och gratis lager att hyra


När du är på utkik efter en lagerlokal, är det bra att förbereda din sökning med en checklista över de krav som din verksamhet har för den berörda lokalen. Nedanför finner du ett par tips för vad du kan tänka på när du ska leta efter att hyra ett lager.

Läs mer

Hur är trafikförhållandena?

När du har ett lager, är det essentiellt att de omkringliggande trafikförhållandena är goda. Det är nödvändigt att det är lätt och att det går snabbt att komma till lagret. När du väljer ett lager för uthyrning är det även väsentligt att varorna på ett praktiskt och effektivt sätt kan hämtas upp från byggnaden. Det kan ofta krävas att särskilda typer av fordon ska kunna köra nära byggnaden, därför måste fastighetens parkeringsförhållanden vara anpassade för detta.

Krav för lagring av produkter

De flesta varor har särskilda krav för lagring. Detta är också viktigt att ta hänsyn till, när du ska välja det lager som passar din verksamhet. Är det exempelvis särskilda krav om temperatur, luftfuktighet eller liknande? Ska det förvaras livsmedelsprodukter, finns det även regler gällande hygien osv.

Undersök byggnadens tillstånd

Även om du väljer ett lager för uthyrning, och du därmed inte är ansvarig för byggnadens drift och underhåll, kan det ändå vara bra att undersöka byggnaden och dess installationer. Om dessa är goda, slipper du besvärliga problem some exempelvis vattenskador som kan förstöra dina varor och störa din verksamhets drift.

Letar du efter ett garage för uthyrning?

Om du inte behöver en ny lokal, men endast extra parkering kan du här på Lokalbasen snabbt undersöka om det finns garage för uthyrning i närheten av dig eller din verksamhet. Med ett hyrt garage slipper du spendera tid på att leta efter parkeringsplatser förgäves, vilket gör din vardag mer effektiv.