arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Computer new se sv
Jakobdalhoff
Jakob Dalhoff
CEO, MatchOffice

"Idag samarbetar vi med ca. 2,500 fastighetsägare, fastighetsbolag och fleixbla arbetsplatser över hela världen. Sedan 2009 har vi haft nöjet att hjälpa över 2,000 hyresgäster varje år att hitta lokal till fördel för våra hyresvärdar."

Matchoffice generic

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss:

Öppettider:

Måndag-Fredag: 09:00-17:00

Vanliga frågor innan du registrerar dig

Vi arbetar på No Cure No Pay-basis, vilket innebär att du inte betalar oss förrän du får din kund. De fullständiga villkoren är tillgängliga för dig att granska när du har valt önskad betalningsmodell. Gå till www.matchoffice.se/signup och klicka på den gröna knappen "servicevillkor" precis under registreringsformuläret.
Vår provision är 12,5%. Det är bara under de första 12 månaderna av ditt samarbete med hyresgästen som provisionen är tillämplig på. Dessutom kan du listas i alla kategorier (affärscenter, kontor, mötesrum och virtuella kontor) och ändå betala provision endast när vår kunder tecknar en affär med dig.
Det betyder att vi endast debiterar provisionen på 12,5% under de första 12 månaderna av ditt samarbete med hyresgästen. Om en klient föredrar att hyra ut din arbetsyta varje månad skickar vi en faktura en gång var tredje månad.
Faktum är att vår affärsmodell liknar andra hyreswebbplatser. Vi riktar oss dock mot både internationella och lokala marknader, samtidigt som vi har en internationell plattform, www.matchoffice.com, och lokala webbplatser i 19 länder, inklusive Danmark, Belgien, Nederländerna, Tyskland, Sverige, Finland, Norge, Spanien, Italien, Frankrike, Schweiz Luxemburg, Österrike, Polen, Storbritannien, Singapore, Indien, Hong Kong och Ukraina.
Vi begär aldrig betalning från hyresvärdar för vad som är rättmässigt deras. I den här situationen betalar du ingen provision, men vi ber att skicka ett meddelande till oss för att undertätta oss.
Att acceptera vår policy räcker.
Självklart! Att avsluta samarbetet med oss kräver inte mer än ett meddelande som skickas en dag före den faktiska uppsägningen.
Alla dina lokaler registreras under ett konto, vilket gör det lättare för dig att hantera dem. Därför är alla anställda som du delar inloggningen och lösenordet berättigade att driva ditt MatchOffice-konto.
När du har registrerat din profil klickar du på ”Skapa nytt hyresavtal” i orange.
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg