arrow_upward
Se stockholmSe gothenburgSe malmo

Vi hjälper dig att hitta ditt virtuella kontor

Sök efter virtuella kontor i hela Sverige

Välj typ
Kontordone
Kontorshotelldone
Lagerdone
Butikdone
Coworkingdone
Mötesrumdone
Virtuellt kontordone
mic
Marknadsför dina lokaler utan kostnad
Stort utbud av lokaler i hela Sverige
Sök snabbt, enkelt och säkert

Hitta virtuella kontor i Sverige

Letar du och ditt företag efter en attraktiv företagsadress? Då är virtuella kontor den perfekta lösningen för er. MatchOffice samlar och hjälper dig att helt kostnadsfritt hitta ert framtida virtuella kontor där ni kan hyra in och skriva er. Vår portal ger er en överblick över virtuella kontor över hela Sverige så ni kan hitta ett virtuellt kontor med en adress som passar just er.

Senaste virtuella kontor

De bästa virtuella kontorslösningarna för ditt företag

MatchOffice.se erbjuder en gratis och bindningsfri söktjänst för virtuella kontor i Sveriges större städer.

Det blir ett allt mer populärt val för företag över hela världen och vi hjälper dig gärna att hoppa på tåget.

Vi är beslutna om att bidra till din verksamhets framgång och att du är nöjd. Om du behöver någon assistans eller inte kan hitta den information du söker på vår hemsida hjälper gärna vårt vänliga och professionella personalteam alltid dig via epost eller telefon.

Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta ett virtuellt kontor för att uppnå era strategiska företagsmål.

Vill du hyra ut ett virtuellt kontor?

Om ni önskar att hyra ut virtuella kontor kan vi hjälpa er att exponera er service till en stor internationell publik. Som en av de topprankade portalen för kommersiella lokaler har vi flera tusen besökare varje månad. Därmed kan vi garantera en hög exponering för er målgrupp. Skapa din annons genom bara tre simpla steg och hitta nya klienter för ert virtuella kontor tjänster enkelt!

virtual office

Dra nytta av virtuella kontor

Om du är äger ett företag och vill gå in på nya marknader kan du ge en virtuell representation av ditt företag i en annan del av världen. Samtal kan bli besvarade i det lokala språket, vilket kommer utveckla tillit och främja din företagsbild. En officiellt företagsadress är också nödvändig för lagstadgad korrespondens, så som med skattemyndigheter etc. Virtuell hyra är också ett sparsamt alternativ för entreprenörer som väljer att arbeta från hemmet eller något café men vill förmedla en bra och professionell bild till potentiella eller nuvarande kunder och partners, och därför föredrar att inte presentera deras hemadresser and privata telefonnummer på hemsidan.

Läs mer

Generellt kan virtuella kontor generera värde för ditt företag. Långsiktiga och kortsiktiga kontrakt eller ett flexibelt pay-as-you-go avtal utan fast kostnader är bra val.

Hyr virtuella företagsadressen enbart eller kompletta paket

Den stigande populariteten av virtuella kontor kan förklaras av hur smidigt och sparsamt det är. Virtuella kontor varierar från låg budget lösningar - du kan hyra enbart en företagsadress med en virtuell postlåde-service - till all-inclusive medlemskap med tillgång till coworking utrymmen och mötesrum på en tim-basis över hela värden. Mer därtill, styrelserum och konferensanläggningar är tillgängligt för medlemmar som en del av prenumerationen eller till speciella avgifter. Vilket är väldigt värdefull vid de tillfällen då det är en nödvändighet att ha fysiska kontorsytor för att exempelvis kunna hålla möten, förhandlingar, eller skriva under kontrakt.

Hyr en attraktiv företagsadress till en låg kostnad

En exklusiv gatuadress bidrar till att skapa en prestigefylld varumärkesbild. Era klienter och partners kommer associera er med andra erkända företag som hyr lokaler i samma område och byggnad som er. Kontorshotell i toppdistrikten av alfa globala städer – New York, Paris, London, Dubai, Shanghai, Hong Kong, Singapore, Tokyo, Peking eller Sydney – alla erbjuder att hyra virtuella kontorsadresser för även de mest krävande hyresgästerna. Det bidrar inte enbart med mer pondus till ditt företag med en fem-stjärnig adress: det är också ett krav att du registrerar ditt företag för att legstagdad aktiviteter, exempelvis handel, i de flesta länder.

Utforska extra tjänster

Med hjälp av ett virtuellt kontor kan du utveckla din kunddatabas på annan ort utan att behöva betala för lokaler, underhåll etc. Mer därtill, om du behöver hjälp med administrativa sysslor på en främmande plats erbjuder även vissa hyresvärdar virtuell sekreterar-tjänster i deras paket för att ta hand om regelbundna samt ad hoc uppgifter. En virtuell postadress möjliggör det för dig att skicka brev och paket till kunder med en lokal poststämpel. Inkommande post kan bli scannade och faxade, eller också vidaresända till dig. Professionella budtjänster tillhandahålls också på begäran.

Dra nytta av avancerade telefonsystem

Ni kan välja automatisera eller live telefonservice och få ett virtuellt kontorsnummer med en eller flera linjer. En professionell flerspråkig receptionist besvarar era samtal i ert företags namn på ett trevligt och vänligt vis, enligt ett fördefinierat scenario. Dessutom kan du omedelbart ändra instruktionerna för ditt virtuella kontors svarsmaskin. Ett annat alternativ är automatiserade telefonsystem. Det interaktiva röstsvaret hjälper till att hantera många samtal samtidigt, och de som ringer kan också få frågor med multipla alternativ. Moderna teknologier gör det möjligt att skapa avancerade omdirigerings-algoritmer, inspelningar, virtuell röstbrevlåda och att blockera specifika nummer etc. Alternativt kan ni utnyttja en kombination av tjänsterna för att garantera support till era kunder och partners 24/7.

Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks