arrow_upward
Se stockholmSe gothenburgSe malmo

Vi hjälper dig att hitta ditt virtuella kontor

Sök efter virtuella kontor i hela Sverige

Välj typ
Lager/produktionslokal done
Virtuellt kontordone
Butikslokaldone
Kontorshotelldone
Mötesrumdone
Coworkingdone
Kontordone
MatchOfficeStureplan 4c114 35 Stockholm08 463 10 60info@matchoffice.seOrganisationsnummer: 31627877
Marknadsför dina lokaler utan kostnad
Stort utbud av lokaler i hela Sverige
Sök snabbt, enkelt och säkert
Se

Hitta virtuella kontor i Sverige

Letar du och ditt företag efter en attraktiv företagsadress? Då är virtuella kontor den perfekta lösningen för er. MatchOffice samlar och hjälper dig att helt kostnadsfritt hitta ert framtida virtuella kontor där ni kan hyra in och skriva er. Vår portal ger er en överblick över virtuella kontor över hela Sverige så ni kan hitta ett virtuellt kontor med en adress som passar just er.

Få e-postmeddelanden om nya lokaler
  • Citycon
  • Klovern
  • Profi
  • Wallenstam

Senaste virtuella kontor

De bästa virtuella kontorslösningarna för ditt företag

MatchOffice.se erbjuder en gratis och bindningsfri söktjänst för virtuella kontor i Sveriges större städer.

Det blir ett allt mer populärt val för företag över hela världen och vi hjälper dig gärna att hoppa på tåget.

Vi är beslutna om att bidra till din verksamhets framgång och att du är nöjd. Om du behöver någon assistans eller inte kan hitta den information du söker på vår hemsida hjälper gärna vårt vänliga och professionella personalteam alltid dig via epost eller telefon.

Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta ett virtuellt kontor för att uppnå era strategiska företagsmål.

Vill du hyra ut ett virtuellt kontor?

Om ni önskar att hyra ut virtuella kontor kan vi hjälpa er att exponera er service till en stor internationell publik. Som en av de topprankade portalen för kommersiella lokaler har vi flera tusen besökare varje månad. Därmed kan vi garantera en hög exponering för er målgrupp. Skapa din annons genom bara tre simpla steg och hitta nya klienter för ert virtuella kontor tjänster enkelt!

Dra nytta av virtuella kontor

Om du är äger ett företag och vill gå in på nya marknader kan du ge en virtuell representation av ditt företag i en annan del av världen. Samtal kan bli besvarade i det lokala språket, vilket kommer utveckla tillit och främja din företagsbild. En officiellt företagsadress är också nödvändig för lagstadgad korrespondens, så som med skattemyndigheter etc. Virtuell hyra är också ett sparsamt alternativ för entreprenörer som väljer att arbeta från hemmet eller något café men vill förmedla en bra och professionell bild till potentiella eller nuvarande kunder och partners, och därför föredrar att inte presentera deras hemadresser and privata telefonnummer på hemsidan. Generellt kan virtuella kontor generera värde för ditt företag. Långsiktiga och kortsiktiga kontrakt eller ett flexibelt pay-as-you-go avtal utan fast kostnader är bra val.

Läs mer

Hyr virtuella företagsadressen enbart eller kompletta paket

Den stigande populariteten av virtuella kontor kan förklaras av hur smidigt och sparsamt det är. Virtuella kontor varierar från låg budget lösningar - du kan hyra enbart en företagsadress med en virtuell postlåde-service - till all-inclusive medlemskap med tillgång till coworking utrymmen och mötesrum på en tim-basis över hela värden. Mer därtill, styrelserum och konferensanläggningar är tillgängligt för medlemmar som en del av prenumerationen eller till speciella avgifter. Vilket är väldigt värdefull vid de tillfällen då det är en nödvändighet att ha fysiska kontorsytor för att exempelvis kunna hålla möten, förhandlingar, eller skriva under kontrakt.

Hyr en attraktiv företagsadress till en låg kostnad

En exklusiv gatuadress bidrar till att skapa en prestigefylld varumärkesbild. Era klienter och partners kommer associera er med andra erkända företag som hyr lokaler i samma område och byggnad som er. Kontorshotell i toppdistrikten av alfa globala städer – New York, Paris, London, Dubai, Shanghai, Hong Kong, Singapore, Tokyo, Peking eller Sydney – alla erbjuder att hyra virtuella kontorsadresser för även de mest krävande hyresgästerna. Det bidrar inte enbart med mer pondus till ditt företag med en fem-stjärnig adress: det är också ett krav att du registrerar ditt företag för att legstagdad aktiviteter, exempelvis handel, i de flesta länder.

Utforska extra tjänster

Med hjälp av ett virtuellt kontor kan du utveckla din kunddatabas på annan ort utan att behöva betala för lokaler, underhåll etc. Mer därtill, om du behöver hjälp med administrativa sysslor på en främmande plats erbjuder även vissa hyresvärdar virtuell sekreterar-tjänster i deras paket för att ta hand om regelbundna samt ad hoc uppgifter. En virtuell postadress möjliggör det för dig att skicka brev och paket till kunder med en lokal poststämpel. Inkommande post kan bli scannade och faxade, eller också vidaresända till dig. Professionella budtjänster tillhandahålls också på begäran.

Dra nytta av avancerade telefonsytem

Ni kan välja automatisera eller live telefonservice och få ett virtuellt kontorsnummer med en eller flera linjer. En professionell flerspråkig receptionist besvarar era samtal i ert företags namn på ett trevligt och vänligt vis, enligt ett fördefinierat scenario. Dessutom kan du omedelbart ändra instruktionerna för ditt virtuella kontors svarsmaskin. Ett annat alternativ är automatiserade telefonsystem. Det interaktiva röstsvaret hjälper till att hantera många samtal samtidigt, och de som ringer kan också få frågor med multipla alternativ. Moderna teknologier gör det möjligt att skapa avancerade omdirigerings-algoritmer, inspelningar, virtuell röstbrevlåda och att blockera specifika nummer etc. Alternativt kan ni utnyttja en kombination av tjänsterna för att garantera support till era kunder och partners 24/7.