arrow_upward

17 kontor: Lund

Lund - centrum för kontor inom IT branschenLund ses ofta som centrum för företag inom IT branschen. Många storföretag har kontor i Lund. Då Lund har ett strategiskt läge, nära storstaden Malmö, nära hamnstaden Trelleborg...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontor i Lund - nära Malmö och Köpenhamn

Lund har det perfekta läget både nära Malmö och nära Köpenhamn. Lund är förutom en otroligt trevlig studentstad även en industristad och kulturstad. Företag som har kontor i Lund tar del av goda kommunikationer med buss, tåg och även bil då motorvägen ligger ett stenkast bort. Lunds centrum erbjuder fina och mysiga kontorslokaler och för de lite större företagen finns industriområden runt omkring där företagen kan etablera sina kontor. Ett bra exempel är industriområdet precis bredvid Nova köpcentrum.

Medicinska företag med kontor i Lund

En annan viktig bransch för Lund är den medicinska och farmaceutiska. Tidigare hade Astra Zeneca kontor i Lund, numera finns Ideon Medicon Village i deras kontor. Då Lund har ett strategiskt läge, nära storstaden Malmö, nära hamnstaden Trelleborg men även nära Danmarks huvudstad Köpenhamn, är staden lämplig för såväl expandering av kontor som nyetablering av kontorslokaler. Även andra stora varumärken som inte är från Lund har rötter i Lund, på denna lista finner vi exempelvis ProViva, Oatly och Bluetooth.

De viktigaste företagen som har kontor i Lund

De viktigaste företagen med kontor i Lund är:

  • Tetra Pak produktion- och kontorslokaler 
  • Ericsson Modems kontorslokaler
  • Sony Mobile kontorslokaler
  • Alfa Laval industrilokaler
  • Gambro industrilokaler

Lund - centrum för kontor inom IT branschen

Lund ses ofta som centrum för företag inom IT branschen. Många storföretag har kontor i Lund. På listan över de viktigaste IT kontoren finns Sony Mobile Communications, Ericsson, Doro, Microsoft och men även andra stora aktörer på IT marknaden. Då Lund utbildar många ingenjörer vid Lunds tekniska högskola är det god tillgång på arbetskraft, vilket gör staden ideell för tekniska företag att öppna upp kontor i.

Lund - många kontor, växande näringsliv och forskning

Lund är en bra mix mellan många företag med kontor, växande näringsliv och goda arbetsmöjligheter, goda studiemöjligheter och mycket forskning. Lund har en tradition inom forskning och är en känd stad för forskning, samtidigt har Lund även en tradition av entreprenörskap eftersom många internationella och världsledande företag finns närvarande med kontor i staden. Många nya företag öppnar dagligen upp kontor i Lund.

Många företag med kontor, studenter och nyskapande

Staden växer konstant, vilket i sig är självklart. En stad med många företag, många studenter och som präglas av nyskapande växer självklart i rekordfart. Lund räknas som ett centrum för både forskning och företagande, flera stora forskningsföretag har öppnat upp kontor och utvecklats i samspel med Lunds universitet och inte minst forskningsbyn Ideon. Lund är inte som andra platser, i Lund är verkligen innovation en stor del av vardagen. Många goda idéer som omsätts till företag har ofta ursprung ur forskningen vid Lunds universitet och universitetssjukhuset i Lund. Dessa vidareutvecklas i Ideon Science park, på Medicon Village och i andra innovationskontor i Lund.

I Lunds kontor har många uppfinningar fötts

Staden är känd för stora uppfinningar som räddat livet på miljontals människor. Goda exempel på kända uppfinningar från Lund är den konstgjorda njuren, den moderna respiratorn, det medicinska ultraljudet men även många andra viktiga uppfinningar. Lund är därmed en viktig stad där många viktiga forskningsföretag som kommit med livräddande uppfinningar har kontor.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks