arrow_upward
Se stockholmSe gothenburgSe malmo

Vi hjälper dig att hitta ditt nya kontor

Sök efter 834 kontor till uthyrning i hela Sverige

Välj typ
Lager/produktionslokal done
Virtuellt kontordone
Butikslokaldone
Kontorshotelldone
Mötesrumdone
Coworkingdone
Kontordone
MatchOfficeStureplan 4c114 35 Stockholm08 463 10 60info@matchoffice.seOrganisationsnummer: 31627877
Marknadsför dina lokaler utan kostnad
Stort utbud av lokaler i hela Sverige
Sök snabbt, enkelt och säkert
Se

Lediga Kontorslokaler i Sverige Uthyres

Letar ni efter en ny kontorslokal? Vi ger er möjligheten att snabbt och kostnadsfritt söka efter lediga kontorslokaler i hela Sverige.

Klicka på ett område till höger om kartan för att få en överblick över lediga kontorslokaler i det område ni föredrar.

Hitta ert framtida kontor redan idag!

Få e-postmeddelanden om nya lokaler
  • Citycon
  • Klovern
  • Profi
  • Wallenstam

Senaste kontorslokaler

Lediga Kontor till Uthyrning på MatchOffice

På MatchOffice kan du hitta ett brett utbud av lediga kontor. Vi representerar en rad fastighetsbolag, privata uthyrare samt andra verksamheter som har kontorslokaler till uthyrning. Här kan du därmed få en överblick av kontor till uthyrning i hela Sverige. Vi har kontor i alla storlekar, till enmansföretaget så väl som till det mellanstora och stora företaget.

Det finns också möjligheter att hyra enskilda kontorsplatser i ett så kallat kontorshotell där du endast hyr och får all tänkbar service – som ett hotell fast för ditt kontor! Oavsett om du letar efter ett centralt kontor eller ett kontor längs med kommunikationsleder så har vi något som passar dig och ditt företag. Hitta en lösning som passar ditt företags behov. I många fall går även lokalerna att anpassa till verksamheten. Anmäl ditt intresse redan idag!

Om du är ute efter en miljömärkt kontorsfastighet så kan du även finna det här på MatchOffice. Det finns också möjlighet att anmäla intresse till nyproduktion av kontorslokaler som håller på att byggas i centrum. Därmed får du och ditt företag tillgång till nya, fräscha och toppmoderna lokaler.

Det är vår ambition att du ska hitta ett kontor som du är helt nöjd med och som passar just dina behov. Vi hoppas kunna hjälpa dig och din verksamhet med det.