arrow_upward
Se stockholmSe gothenburgSe malmo

Vi hjälper dig att hitta ditt nya kontor

Sök efter 958 kontor till uthyrning i hela Sverige

Välj typ
Kontordone
Kontorshotelldone
Lagerdone
Butikdone
Coworkingdone
Mötesrumdone
Virtuellt kontordone
mic
Marknadsför dina lokaler utan kostnad
Stort utbud av lokaler i hela Sverige
Sök snabbt, enkelt och säkert

Lediga Kontorslokaler i Sverige Uthyres

Letar ni efter nya kontorslokaler? Vi ger er möjligheten att snabbt och kostnadsfritt söka efter lediga lokaler lämpade för kontor i hela Sverige.

Klicka på ett område till höger om kartan för att få en överblick över lediga kontorslokaler i det område ni föredrar.

Hitta ert framtida kontor redan idag!

Senaste kontorslokaler

Lediga Kontor till Uthyrning på MatchOffice

På MatchOffice kan du hitta ett brett utbud av lediga kontor. Vi representerar en rad fastighetsbolag, privata uthyrare samt andra verksamheter som har kontorslokaler till uthyrning. Här kan du därmed få en överblick av kontor till uthyrning i hela Sverige. Vi har kontor i alla storlekar, till enmansföretaget så väl som till det mellanstora och stora företaget.

Det finns också möjligheter att hyra enskilda kontorsplatser i ett så kallat kontorshotell där du endast hyr och får all tänkbar service – som ett hotell fast för ditt kontor! Oavsett om du letar efter ett centralt kontor eller ett kontor längs med kommunikationsleder så har vi något som passar dig och ditt företag. Hitta en lösning som passar ditt företags behov. I många fall går även lokalerna att anpassa till verksamheten. Anmäl ditt intresse redan idag!

Om du är ute efter en miljömärkt kontorsfastighet så kan du även finna det här på MatchOffice. Det finns också möjlighet att anmäla intresse till nyproduktion av kontorslokaler som håller på att byggas i centrum. Därmed får du och ditt företag tillgång till nya, fräscha och toppmoderna lokaler.

Det är vår ambition att du ska hitta ett kontor som du är helt nöjd med och som passar just dina behov. Vi hoppas kunna hjälpa dig och din verksamhet med det.

Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks