arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Logga in för att fortsätta

Virtual tour

Med en virtuell visning har du möjlighet att visa din potentiella hyresgäst exakt hur din lokal ser ut. Det ger din hyresgäst en snabb och realistisk uppfattning om lokalen - vilket är en bra början till en fortsatt dialog.

Kontakta oss och hör mer om hur du kan beställa en virtuell visning

About us

Behöver du hjälp att skapa en bra annons, inrapportera ett underskrivet hyreskontrakt eller har du frågor till oss? Vi är redo att hjälpa dig via e-post, chatt och telefon. Läs mer om teamet bakom MatchOffice.se genom att följa länken nedan.

Läs mer om teamet och kontakta oss.

Sofie

Sofie Skafte Møller är vår product owner och är ansvarig för utvecklingen av MatchOffice.se, så om du har idéer för förbättringar inom administrationsområdet får du gärna skicka dem till Sofie.

Skriv till henne på info@matchoffice.se

Om du behöver hjälp att komma igång eller om du har allmänna frågor får du gärna kontakta en av våra kompetenta servicemedarbetare.

Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks