SSL Certifikat

Et SSL certifikat är ett sätt för Internet-företag som hanterar personuppgifter kan säkerställa deras användares säkerhet.

SSL står för ”Secure Socket Layer” och är ett krypteringsprotokoll som säkerställer att bara du samt företaget har tillgång till den information du lämnar på webbplatsen. Ett SSL-certifikat består också av en mängd information om själva företaget. På så vis kan du vara säker och trygg på att du anger personuppgifter på en giltig och säker internetsida.

Vad används dina uppgifter till?

Lokalbasen.se använder dina kontaktuppgifter så att du kan komma i kontakt med den person som är ansvarig för den lokal du letar efter. Om vi hittar andra hyresobjekt som liknar din beställning skickar vi även de med som en extra service tjänst. Dina kontaktuppgifter skickas till den ansvarige för lokalen och samtidigt skickas deras kontaktuppgifter till dig via e-post. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till andra än de hyresvärdar som ansvarar för de lokaler du sökt.

Vi sparar dina kontaktuppgifter så att vi kan skicka nya relevanta förslag på lokaler i det fall att du inte hittat det du letat efter.

Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp
  • MatchOffice medlemslogotyp