arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

SSL Certifikat

Et SSL certifikat är ett sätt för Internet-företag som hanterar personuppgifter kan säkerställa deras användares säkerhet.

SSL står för ”Secure Socket Layer” och är ett krypteringsprotokoll som säkerställer att bara du samt företaget har tillgång till den information du lämnar på webbplatsen. Ett SSL-certifikat består också av en mängd information om själva företaget. På så vis kan du vara säker och trygg på att du anger personuppgifter på en giltig och säker internetsida.

Vad används dina uppgifter till?

Lokalbasen.se använder dina kontaktuppgifter så att du kan komma i kontakt med den person som är ansvarig för den lokal du letar efter. Om vi hittar andra hyresobjekt som liknar din beställning skickar vi även de med som en extra service tjänst. Dina kontaktuppgifter skickas till den ansvarige för lokalen och samtidigt skickas deras kontaktuppgifter till dig via e-post. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till andra än de hyresvärdar som ansvarar för de lokaler du sökt.

Vi sparar dina kontaktuppgifter så att vi kan skicka nya relevanta förslag på lokaler i det fall att du inte hittat det du letat efter.

Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.