arrow_upward
Se stockholmSe gothenburgSe malmo

Vi hjälper dig att hitta din nya butik

Sök efter 95 butiker till uthyrning i hela Sverige

Välj typ
Kontorshotelldone
Coworkingdone
Mötesrumdone
Kontordone
Butikslokaldone
Virtuellt kontordone
Lager/produktionslokal done
MatchOfficeStureplan 4c114 35 Stockholm08 463 10 60info@matchoffice.seOrganisationsnummer: 31627877
Marknadsför dina lokaler utan kostnad
Stort utbud av lokaler i hela Sverige
Sök snabbt, enkelt och säkert
Se

Butikslokaler till Uthyrning i Sverige

Är du på jakt efter en ny butikslokal? På MatchOffice kan du snabbt och enkelt få en överblick över vilka butikslokaler som finns till uthyrning i Sverge - helt kostnadsfritt.

Genom vår portal har du möjlighet att söka efter potentiella affärslokaler beroende på i vilket område du vill ha din butik. Hitta en butikslokal som passar din verksamhets behov redan idag.

Klicka på kartan till höger eller använd sökrutan för att komma igång med din sökning!

Få e-postmeddelanden om nya lokaler
  • Googlestreetview
  • Klovern
  • Wallenstam
  • Citycon

Senaste butikslokaler

Lediga Butikslokaler till Uthyrning på MatchOffice

Vi representerar en rad både stora och små fastighetsbolag samt andra företag som har lokaler att hyra ut. Detta gör att du får ett brett utbud av lediga butikslokaler på ett och samma ställe. Oavsett om du vill du öppna butik i en galleria eller med ingång direkt från gatan så kan du hitta din lokal här.

På MatchOffice hittar du alla olika sorters butikslokaler till uthyrning i attraktiva områden, från små till stora, i köpcenter, handelsområden eller i centrum. Du väljer! Det är viktigt för oss att du hittar en butikslokal som passar just din verksamhet.

I våra annonser kan du se bilder och planritningar över butikslokalerna. Därmed kan du säkerställa att din nya butik har rätt egenskaper, så som stora skyltfönster, en representativ miljö och ett attraktivt läge. I vissa fall finns även möjlighet att anpassa lokalerna efter dina och din butiks behov. Behöver du en butikslokal som kan användas som showroom så kan du även hitta det här.

För en butik så kan bra skyltläge också vara en viktig faktor då din butik exponeras gentemot potentiella kunder. Kanske har du behov av kundparkeringar? Välj då ett strategiskt läge i ett handelsområde nära allmänna kommunikationsleder så att dina bilburna kunder lätt kan nå dig.

När du ska hitta en butik för att hyra

Hitta enkelt en butik att hyra

Marknaden för butikslokaler som är för uthyrning i Danmark är stora, mångsidiga och svåra att navigera runt i. Men på Lokalbasen får du lätt en överblick över just dina alternativ. När du letar efter en butik, finns det saker som måste övervägas. Nedanför finner du ett par tips för dina övervägelser.

Läs mer

Butikens placering - nå ut till rätt kunder!

När du ska finna en butik som du kan hyra se till att undersöka området ordentligt. Det kan exempelvis vara fördelaktigt att själv gå ut till platsen - gärna under upprepade gånger - och observera människor och inköpsmönster hos människor som finns i just det området. Hur många går förbi det beröra området? Och finns just din målgrupp i området? Det är självklart stor skillnad på butikslokaler för uthyrning på en gågata, en större trafikerad väg eller en lugn villagata - varje plats har sina för- och nackdelar. Det är också väsentligt att se på vilken stadsdel butiken ligger i. Om du exempelvis har en yngre målgrupp kan det vara bra att välja att hyra en butik i ett område med många studenter, exempelvis i närheten av ett universitet.

Vilka butiker ligger i området?

Det är också väsentligt för din kommande affärsverksamhet, att analysera vilka andra butiker som ligger i närheten. Finns det andra som erbjuder samma varor? Om ja, vänder dessa sig till samma målgrupp? När du väljer att hyra en butik, är det också viktigt hur inbjudande själva fastigheten och grannbutikerna ser ut. Är det tomma butiker som är tillgängliga för uthyrning? Ser fasaderna inbjudande ut för just dina kunder? Ofta kan det dessutom vara en fördel om det ligger andra butiker i närheten, med annat sortiment än ditt utbud men som rättar sig till samma målgrupp. Därmed kan ni locka kunder till varandra.

Inredningen är essentiell

Utöver den geografiska placeringen är själva inredningen av lokalerna också viktig, vilket är bra att komma ihåg och tänka på när du letar efter att hyra en butikslokal. Om du har funnit en butik, som ligger på en mindre lockande plats, är det även viktigt att komma på att man kan göra mycket med inredningen för att fånga kundernas uppmärksamhet. Många butiker experimenterar med annorlunda typer av inredning, såsom speciella möbler eller sammansmältning av till exempel café och butik, så att kunderna kan shoppa och gå på ett café samtidigt.