arrow_upward
Se stockholmSe gothenburgSe malmo

Vi hjälper dig att hitta din nya butik

Sök efter 361 butiker till uthyrning i hela Sverige

Välj typ
Kontordone
Kontorshotelldone
Lagerdone
Butikdone
Coworkingdone
Mötesrumdone
Virtuellt kontordone
mic
Marknadsför dina lokaler utan kostnad
Stort utbud av lokaler i hela Sverige
Sök snabbt, enkelt och säkert

Butikslokaler till Uthyrning i Sverige

Är du på jakt efter en ny butikslokal? På MatchOffice kan du snabbt och enkelt få en överblick över vilka butikslokaler som finns till uthyrning i Sverge - helt kostnadsfritt.

Genom vår portal har du möjlighet att söka efter potentiella affärslokaler beroende på i vilket område du vill ha din butik. Hitta en butikslokal som passar dig och din verksamhets behov redan idag.

Klicka på ett område till höger om kartan eller använd sökfunktionen högst uppe på sidan. Du kan sedan välja att få lokalerna presenterade i en lista, i ett rutnät eller på en karta. För att få meddelande om nya lokaler som passar dina kriterier kan du även skapa en sökprofil. Kom igång med din sökning redan idag!

Senaste butikslokaler

Lediga Butikslokaler till Uthyrning på MatchOffice

Vi representerar en rad både stora och små fastighetsbolag samt andra företag som har lokaler att hyra ut. Detta gör att du får ett brett utbud av lediga butikslokaler på ett och samma ställe. Oavsett om du vill du öppna butik i en galleria eller med ingång direkt från gatan så kan du hitta din lokal här.

På MatchOffice hittar du alla olika sorters butikslokaler till uthyrning i attraktiva områden, från små till stora, i köpcenter, handelsområden eller i centrum. Du väljer! Det är viktigt för oss att du hittar en butikslokal som passar just din verksamhet.

I våra annonser kan du se bilder och planritningar över butikslokalerna. Därmed kan du säkerställa att din nya butik har rätt egenskaper, så som stora skyltfönster, en representativ miljö och ett attraktivt läge. I vissa fall finns även möjlighet att anpassa lokalerna efter dina och din butiks behov. Behöver du en butikslokal som kan användas som showroom så kan du även hitta det här.

För en butik så kan bra skyltläge också vara en viktig faktor då din butik exponeras gentemot potentiella kunder. Kanske har du behov av kundparkeringar? Välj då ett strategiskt läge i ett handelsområde nära allmänna kommunikationsleder så att dina bilburna kunder lätt kan nå dig.

När du ska hitta en butik för att hyra

Hitta enkelt en butik att hyra

Marknaden för butikslokaler som är för uthyrning i Danmark är stora, mångsidiga och svåra att navigera runt i. Men på Lokalbasen får du lätt en överblick över just dina alternativ. När du letar efter en butik, finns det saker som måste övervägas. Nedanför finner du ett par tips för dina övervägelser.

Läs mer

Butikens placering - nå ut till rätt kunder!

När du ska finna en butik som du kan hyra se till att undersöka området ordentligt. Det kan exempelvis vara fördelaktigt att själv gå ut till platsen - gärna under upprepade gånger - och observera människor och inköpsmönster hos människor som finns i just det området. Hur många går förbi det beröra området? Och finns just din målgrupp i området? Det är självklart stor skillnad på butikslokaler för uthyrning på en gågata, en större trafikerad väg eller en lugn villagata - varje plats har sina för- och nackdelar. Det är också väsentligt att se på vilken stadsdel butiken ligger i. Om du exempelvis har en yngre målgrupp kan det vara bra att välja att hyra en butik i ett område med många studenter, exempelvis i närheten av ett universitet.

Vilka butiker ligger i området?

Det är också väsentligt för din kommande affärsverksamhet, att analysera vilka andra butiker som ligger i närheten. Finns det andra som erbjuder samma varor? Om ja, vänder dessa sig till samma målgrupp? När du väljer att hyra en butik, är det också viktigt hur inbjudande själva fastigheten och grannbutikerna ser ut. Är det tomma butiker som är tillgängliga för uthyrning? Ser fasaderna inbjudande ut för just dina kunder? Ofta kan det dessutom vara en fördel om det ligger andra butiker i närheten, med annat sortiment än ditt utbud men som rättar sig till samma målgrupp. Därmed kan ni locka kunder till varandra.

Inredningen är essentiell

Utöver den geografiska placeringen är själva inredningen av lokalerna också viktig, vilket är bra att komma ihåg och tänka på när du letar efter att hyra en butikslokal. Om du har funnit en butik, som ligger på en mindre lockande plats, är det även viktigt att komma på att man kan göra mycket med inredningen för att fånga kundernas uppmärksamhet. Många butiker experimenterar med annorlunda typer av inredning, såsom speciella möbler eller sammansmältning av till exempel café och butik, så att kunderna kan shoppa och gå på ett café samtidigt.

Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks