arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Organisationer vi stödjer

ØsterGro

ØsterGro logo

ØsterGro

På taket på en kontorsbyggnad på Østerbro i Köpenhamn, har mer än 100 ton jord blivit anlagt till långa och snirkliga trädgårdsodlingar. Initiativet är en del av stadsjordbruket ØsterGro, som strävar efter att kombinera stads- med lantmiljöer. MatchOffice stöttar fyra bikupor, ett växthus och en kompostbehållare.

CSR Initiative logo

CSR Initiativ

På MatchOffice tar vi ansvar för vårt samhälle och stöttar därför CSR-initiativet. CSR är en förkortning för Corporate Social Responsibility. Vår support visas genom det sätt vi behandlar våra anställda och miljön på. I samband med detta kan vi bland annat nämna vårt stöd till ØsterGro.

The Danish Schlerosis

Danmarks Sklerosförening

Skleros är en fruktansvärd sjukdom och det är svårt för släktingar till drabbade att se hur deras kära lider. På MatchOffice stödjer vi den danska ”Scleroseforneingen” eftersom vi anser att det är viktigt att stödja personer som behöver en extra hand i svåra tider.

Stop Paper Waste badge

Stoppa pappersslöseri

På MatchOffice tänker vi på hur vi kan göra nytta för miljön. Därför försöker vi alltid att hålla vår kommunikation och våra lösningar digitala. Detta betyder att vi är effektivare, och att vi inte använder papper och resurser i onödan.

Kreftforeningen.no logo

Kreftforeningen.no

MatchOffice vill delta i kampen mot cancer och stödjer därför den norska cancerföreningens arbete. Genom vårt bidrag hjälper vi cancerföreningen i deras gedigna ansträngningar i att bekämpa denna sjukdom, vilket säkerställer att forskarna får ny och viktig kunskap.

« Back

Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg