arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Vi stödjer

Kræftens Bekæmpelse

Vi hos MatchOffice har valt att stödja Børn, Unge & Kræft, som är en del av Kræftens Bekæmpelse. Børn, Unge & Kræft arbetar med att uppmuntra barn och unga att leva hälsosamt för att därigenom förhindra att de insjuknar i cancer Om alla barn och unga levde hälsosamt skulle en tredjedel av alla cancerfall kunna förebyggas. Det är något som är värt att kämpa för.

Unicef 

MatchOffice vill tillhöra UNICEFs Företagspartners, eftersom vi genom detta sponsorskap kan ge vårt lilla årliga bidrag till UNICEFs världsomspännande barnarbete. Vi vill stödja UNICEFs fantastiska välgörenhetsarbete och världsorganisationens många viktiga projekt för alla världens barn.

Fodboldklubben Firkantent

På MatchOffice har vi under flera säsonger varit klubbsponsor och nära supporter till Köpenhamns beundransvärda och initiativrika Firkantens Boldklub, som under 70-talet uppstod och utvecklades till ett lyckat integrationsprojekt på och omkring Blågårds Plads. Vi är mycket glada för att stå vid sidlinjen och följa det fruktbara arbete som eldsjälarna i Firkantens Boldklub lägger ner både på och utanför plan.

« Tillbaka