arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Vi stödjer

Kræftens Bekæmpelse

Vi hos MatchOffice har valt att stödja Børn, Unge & Kræft, som är en del av Kræftens Bekæmpelse. Børn, Unge & Kræft arbetar med att uppmuntra barn och unga att leva hälsosamt för att därigenom förhindra att de insjuknar i cancer Om alla barn och unga levde hälsosamt skulle en tredjedel av alla cancerfall kunna förebyggas. Det är något som är värt att kämpa för.

Unicef 

MatchOffice vill tillhöra UNICEFs Företagspartners, eftersom vi genom detta sponsorskap kan ge vårt lilla årliga bidrag till UNICEFs världsomspännande barnarbete. Vi vill stödja UNICEFs fantastiska välgörenhetsarbete och världsorganisationens många viktiga projekt för alla världens barn.

Fodboldklubben Firkantent

På MatchOffice har vi under flera säsonger varit klubbsponsor och nära supporter till Köpenhamns beundransvärda och initiativrika Firkantens Boldklub, som under 70-talet uppstod och utvecklades till ett lyckat integrationsprojekt på och omkring Blågårds Plads. Vi är mycket glada för att stå vid sidlinjen och följa det fruktbara arbete som eldsjälarna i Firkantens Boldklub lägger ner både på och utanför plan.

« Tillbaka

Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks