arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Organisationer vi stödjer

ØsterGro

ØsterGro logo

ØsterGro

På taket på en kontorsbyggnad på Østerbro i Köpenhamn, har mer än 100 ton jord blivit anlagt till långa och snirkliga trädgårdsodlingar. Initiativet är en del av stadsjordbruket ØsterGro, som strävar efter att kombinera stads- med lantmiljöer. MatchOffice stöttar fyra bikupor, ett växthus och en kompostbehållare.

CSR Initiative logo

CSR Initiativ

På MatchOffice tar vi ansvar för vårt samhälle och stöttar därför CSR-initiativet. CSR är en förkortning för Corporate Social Responsibility. Vår support visas genom det sätt vi behandlar våra anställda och miljön på. I samband med detta kan vi bland annat nämna vårt stöd till ØsterGro.

The Danish Schlerosis

Danmarks Sklerosförening

Skleros är en fruktansvärd sjukdom och det är svårt för släktingar till drabbade att se hur deras kära lider. På MatchOffice stödjer vi den danska ”Scleroseforneingen” eftersom vi anser att det är viktigt att stödja personer som behöver en extra hand i svåra tider.

Stop Paper Waste badge

Stoppa pappersslöseri

På MatchOffice tänker vi på hur vi kan göra nytta för miljön. Därför försöker vi alltid att hålla vår kommunikation och våra lösningar digitala. Detta betyder att vi är effektivare, och att vi inte använder papper och resurser i onödan.

Kreftforeningen.no logo

Kreftforeningen.no

MatchOffice vill delta i kampen mot cancer och stödjer därför den norska cancerföreningens arbete. Genom vårt bidrag hjälper vi cancerföreningen i deras gedigna ansträngningar i att bekämpa denna sjukdom, vilket säkerställer att forskarna får ny och viktig kunskap.

« Back

Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.