arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Historik för MatchOffice

Lokalebasen.dk grundades 2008 som ett systerföretag till fastighetsmäklarföretaget DN Erhverv A/S och kontorshotellportalen MatchOffice ApS.

Idén bakom Lokalebasen.dk var att etablera en landstäckande portal, som kan samla alla lediga företagslokaler på ett ställe och samtidigt bidra med en större transparens till marknaden för lokaluthyrning, något som gynnar både företag och hyresvärdar. En stor marknadsplats där både hyresgäster och hyresvärdar snabbt kan komma i kontakt med varandra.

Företag som funderar på att flytta kan få största möjliga urval av aktuella företagslokaler presenterade för sig och ha möjlighet att jämföra hyresobjekt med hjälp av en rad parametrar. För hyresvärdar ska Lokalebasen.dk vara ett nytt, målinriktat marknadsföringsverktyg med största möjliga synlighet på nätet.

 

Historik

2016:

I början av året fick sig MatchOffice en ny styrelse. Med syftet att utvecklas internationellt och stärka affärsmärket tillträdde tre välkända danska affärsprofiler. Mer därtill så nylanserades vår Holländska plattform för att förbättra funktionaliteten för våra använder i Nederländerna.

Dessutom, fick vi ett Google certifikat som gör det möjligt för oss att skapa virtuella visningar av våra kommersiella fastigheter via Google Street View. Senare under 2016 utvecklade vi även en funktion tillsammans med Walkinto.in som möjliggör det att uppleva och utforska våra virtuella visningar i Virtual Reality.

Under mitten av 2016 hyrde vi ett kontor i Finland dit vi anställde en fulltidsanställd för att agera som chef över den finska marknaden. Hennes fysiska närvaro bidrar till bättre service för våra kunder och användare i Finland, och skapar mer värde. I slutet av 2016 öppnade MatchOffice upp en ny avdelning med fem IT utvecklare samt andra medarbetare i det historiska centret av Lviv i Ukraina. Detta för att optimera och utveckla vår plattform.

 
2015:

I början av 2015 lanserar vi en modern och elektronisk version av tidningen NINEtoFIVE, som därmed ersätter nyhetsmagasinets tidigare tryckta upplaga. Den danska tidningen skickas ut till våra danska användare, partners och andra intressenter och når där,ed ut till en bred målgrupp.

I början på året etablerades MatchOffice också i Norge med en självständig norsk sida och nu finns vi också i Finland, Spanien och Polen.

 
2014:

I maj lanserar Lokalebasen en modern och hållbar design och arbetar de efterföljandem ånaderna på att användaroptimera sidan. I samband med den nya designen blir det möjligt lägga upp.

I samband med en organisationsändring och behovet för fler arbetsplatser, flyttar vi den 1 juli från cellkontor i Hellerup till ett öppet kontorslandskap i Köpenhamn. Således ökas möjligheten för att arbete smidigt och efter scrum-tankegången. På taket ovanför vårt kontor har det etablerats ett nnovativt stadslandsbruk, där vi är huvudsponsor av fyra bikupor.

I slutet av året nylanserar Lokalebasen sin eftertraktade systersida: Selskabslokaler.dk, en urhyrningssida som annonserar alla typer av lediga fest- och sällskapslokaler.

I augusti blir vi godkända till ett doktorandprojekt och får den glada franska statistikern Arthur Katossky.

Antalet årliga hyror stiger under 2014 till över 1000 och antalet besökare per månad ca 70.000.

   
2013: Lokalebasen.dk etablerar ett svenskt systerföretag, MatchOffice och lanserar i samband med detta webbplatsen Lokalbasen.se.

Det etableras ett svenskt aktiebolag och en svensk styrelse bestående av Peter Wittsten, Viktor Kjellström och Jakob Dalhoff.

Antalet av årliga uthyrningar stiger år 2013 till 768 och antalet besökare per månad upp till 66.000
 
2012:

I början av året piblicerar vi första numret av tidningen "Nine to Five", med tillägget "Lokaleguiden" ger hyresvärdar möjlighet att tillkännage lokaler till en stor motiverad målgrupp. Tidningen distribueras till 30.000 kontorsföretag i Storköpenhamn.

Lokalebasen.dk blir partner i Copenhagen Capacity monterns på årets MIPIM mässa i Cannes.

Lokalebasen.dk etablerar sig på den svenska marknaden, med start i Skåne.

Vo öamserar sidan Ejendomsstatistik.dk i en betaversion. På webbplatsen hittas bland annat tomgångsstatistik för kommersiella hyresobjekt för både länder och fördelat i regioner och städer.

Det årliga resultatet för 2012 går upp till 707 uthyrda hyresobjekt och 60.000 besökare på hemsidan per månad.

 

2011: Lokalebasen.dk inkluderar energimärkning, så att hyresgäster kan se energiförbrukning för varje hyresobjekt . Samtidigt blir webbplatsen CO2-neutral.

Lokalebasen.dk ingår ett närmare samarbete med Danska fastighetsföreningen, vilket bland annat innebär att vi den 1 februari övertar driften av föreningens marknadsföringsportal Lokalebørs.dk. Samarbetet innebär dessutom att Lokalebasen.dk varje månad tar fram statistik om utbud och efterfrågan till föreningens medlemmar.

Antalet årliga uthyrningar stiger till 562, medan antalet besökare per månad är uppe i 55 000.

 

 

2010: Lokalebasen.dk ombildas till aktiebolag och får en professionell styrelse bestående av Lars Heilesen, Tomas W.Færch samt Jakob Dalhoff, som är verkställande direktör för Lokalebasen.

Under året görs totalt 278 uthyrningar och antalet besökare på webbplasten var vid årets slut uppe i 40 000 i månaden.
 
2009: Den 1 februari lanseras Lokalebasen.dk online och de första hyresvärdarna upprättar sig på sidan. Under hösten börjar det att genereras uthyrningar på Lokalebasen.dk  
2008: Lokalebasen.dk bildas och börjar utveckla plattformen.  

« Tillbaka