arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Tjänster till hyresvärdar

Partneremblem

MatchOffice Partner Badge ökar dina chanser att få ett nytt lead eftersom det påvisar ett långsiktigt och lönsamt samarbete mellan oss. Det förbättrar ditt rykte, ger din annons fler visningar samt hjälper dig att generera mer kvalificerade leads.

Vi har samarbetat med flera av våra partners i många år och vet därför av erfarenhet att vi kan garantera de platser som de erbjuder, och att våra användare kan lita på att allt hanteras professionellt från det att den första kontakten etablerats, till långt efter att hyresavtalet har tecknats.

Så här ser MatchOffices partneremblem ut i dina annonser i våra listvisningar

Vilka är fördelarna med ett partneremblem?

När du har ett partneremblem på MatchOffice.se ger många fördelar som kommer att lyfta fram dina annonser i våra listvisningar.

 • Mer uppmärksamhet i våra listvisningar
 • Bättre position i konkurrensen
 • Partner-emblem i dina annonser
 • Mer förtroende hos våra användare
 • Fler kvalificerade hänvisningar
 • Visa dina egna kunder att du är en trovärdig leverantör genom ditt partneremblem på MatchOffice

Hur mycket kostar det att få ett partneremblem?

Det är gratis att få ett partneremblem på MatchOffice.se. Vi utför alltid en grundlig evaluering av dig som uthyrare, så att vi är säkra på att vi kan stå för det intensifierade samarbetet och att våra användare är i säkra händer.

Med ett partneremblem på MatchOffice.se riktas extra uppmärksamhet till dina hyresobjekt, vilket kan resultera i bättre och fler kvalificerade hänvisningar.

Vad kräver vi i gengäld?

Du kan lägga partneremblemet upp på din hemsida, så att du kan visa att du är en stolt samarbetspartner med en av de ledande globala uthyrningsportalerna.

När du lägger upp emblemet på din hemsida, stärker det inte bara vårt samarbete, utan ökar även chansen för att få många fler kvalificerade hänvisningar av oss, eftersom dina kunder lättare kommer att kunna hitta dina lokaler.

Partner badge

Så här ser MatchOffices partner-emblem ut som du lägger upp på din hemsida

Skaffa ett partneremblem

Om du är intresserad att få ett partneremblem till MatchOffice.se ska du börja med att skicka ett email till info@matchoffice.se.Vi vill därefter assistera dig i processen till att få ett partneremblem.

Våra medlemskap
 • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
 • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
 • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
 • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
 • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.