Partneremblem

MatchOffice Partner Badge ökar dina chanser att få ett nytt lead eftersom det påvisar ett långsiktigt och lönsamt samarbete mellan oss. Det förbättrar ditt rykte, ger din annons fler visningar samt hjälper dig att generera mer kvalificerade leads.

Vi har samarbetat med flera av våra partners i många år och vet därför av erfarenhet att vi kan garantera de platser som de erbjuder, och att våra användare kan lita på att allt hanteras professionellt från det att den första kontakten etablerats, till långt efter att hyresavtalet har tecknats.

Listvisningar

Så här ser MatchOffices partneremblem ut i dina annonser i våra listvisningar

Vilka är fördelarna med ett partneremblem?

När du har ett partneremblem på MatchOffice.se ger många fördelar som kommer att lyfta fram dina annonser i våra listvisningar.

  • Mer uppmärksamhet i våra listvisningar
  • Bättre position i konkurrensen
  • Partner-emblem i dina annonser
  • Mer förtroende hos våra användare
  • Fler kvalificerade hänvisningar
  • Visa dina egna kunder att du är en trovärdig leverantör genom ditt partneremblem på MatchOffice

Hur mycket kostar det att få ett partneremblem?

Det är gratis att få ett partneremblem på MatchOffice.se. Vi utför alltid en grundlig evaluering av dig som uthyrare, så att vi är säkra på att vi kan stå för det intensifierade samarbetet och att våra användare är i säkra händer.

Med ett partneremblem på MatchOffice.se riktas extra uppmärksamhet till dina hyresobjekt, vilket kan resultera i bättre och fler kvalificerade hänvisningar.

Vad kräver vi i gengäld?

Du kan lägga partneremblemet upp på din hemsida, så att du kan visa att du är en stolt samarbetspartner med en av de ledande globala uthyrningsportalerna.

När du lägger upp emblemet på din hemsida, stärker det inte bara vårt samarbete, utan ökar även chansen för att få många fler kvalificerade hänvisningar av oss, eftersom dina kunder lättare kommer att kunna hitta dina lokaler.


MatchOffice partnermärke

Så här ser MatchOffices partner-emblem ut som du lägger upp på din hemsida

Skaffa ett partneremblem

Om du är intresserad att få ett partneremblem till MatchOffice.se ska du börja med att skicka ett email till info@matchoffice.se.Vi vill därefter assistera dig i processen till att få ett partneremblem.

Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp
  • MatchOffice medlemslogotyp