arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Vanliga frågor från hyresvärdar

Är du en hyresgäst? Se Vanliga frågor från hyresgäster.

Denna sida ger svar på frågor för dig som:

Börja annonsera ut ditt hyresobjekt

Hur lägger jag upp mitt hyresobjekt på MatchOffice?

Först måste du registrera dig som hyresvärd. Gå till: Bli hyresvärd. Därefter kan du börja annonsera ut dina hyresobjekt.

Vad kostar det att annonsera på MatchOffice?

Vi erbjuder flera olika betalningsmodeller. Se våra priser här. Den mest populära betalningsmodellen är vår kostnadsfria "No Cure-No Pay" -princip: Du betalar endast en provisionsavgift på 12,5% av första årets bashyra, om en av våra hänvisningar resulterar i ett leasingavtal.

Om du redan är annonsör

Vad gör jag om jag glömt mitt lösenord?

inloggningssidan , för hyresvärdar kan du återställa ditt lösenord genom att klicka på "Glömt lösenord?". Allt du behöver göra är att ange din e-postadress och du kommer därefter att få ett e-mail från oss, från vilket du kan ändra ditt lösenord.

Hur aktiverar jag en annons?

Om det är den första annonsen du har skapat på Matchoffice.se måste vi godkänna och aktivera den för dig. Din annons kommer att aktiveras samma dag som den har skapats (om det är inom kontorstid). Om du tidigare har skapat en annons kan du logga in och aktivera hyresobjektet själv genom att ändra statusen till "aktiv" bredvid den enskilda annonsen.

Vad ska jag göra när jag hyrt ut ett hyresobjekt?

Om du har hyrt ut ditt objekt till en hyresgäst som hänvisats till dig av MatchOffice, går du in på din profil och ändrar statusen till "uthyrd" för hyresobjektet som det avser. Ange sedan den efterfrågade informationen. Om hyresgästen inte hänvisats av MatchOffice ändrar du statusen till "inaktiverad" och anger sedan den informationen som fordras.

Varför kan jag inte ladda upp bilder / planritningar i min annons?

Bilder och eller planritningar måste vara i JPG, JPEG, PNG, GIF, BMP eller TIF-format för att kunna laddas upp. Bilderna måste vara min. 900 pixlar i bredd och min. 600 pixlar i höjd.

Varför kan jag inte ladda upp mitt prospekt/E-broschyr?

Ett prospekt E-broschyr måste vara i PDF-format för att kunna bifogas till ett hyresobjekt. Prospektet får inte överstiga 25 MB.

"Varför ska priset för hyran anges som ”Pris / år / m2” och inte ”Pris per månad”?"

När du kryssar i årlig hyra per m2 i vårt system kommer systemet automatiskt att beräkna priset per månad som visas i annonsen. Vet du bara priset per månad så kan du konvertera priset till årshyra och dela med antalet kvadratmeter för att få priset per m2.

Exempel: Månadshyran är 10.000 [Valuta] Hyresavtalet är 120 m2.

Årshyra per m2 beräknas på detta vis: ​​[Valuta] 10 000 x 12 månader = [Valuta] 120 000/120 m2 = [Valuta] 1 000 per m2. Du måste därför ange den årliga hyran per m2 till 1 000 [Valuta].

Vad kan jag göra för att få hyresobjektet uthyrt snabbare?

Det är viktigt att du ger ett bra och seriöst intryck av hyresobjektet. På MatchOffice har vi utvecklat ett poängsystem som kallas Quality Score som kan hjälpa dig att förbättra kvaliteten på dina annonser hos oss. Dessutom kan du bli en Matchoffice Partner. Vi kan inte garantera att en förbättring av din Quality Score eller att bli en Premium Partner kommer att resultera i ett hyresavtal omedelbart, men det kommer helt klart att hjälpa dig lite på traven.

Hur länge kommer en kundhänvisning att betraktas som ett MatchOffice-hänvisning?

Som standard upphör en kundhänvisning från MatchOffice efter 12 månader, men detta beror på kunden, hyresavtalet och hyresvärden.


Om din fråga inte har besvarats, ring till oss på +46 85 025 6577 eller skriv till info@matchoffice.se. Vi svarar på dina frågor måndag-fredag kl 08.30-17.00.


Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.