arrow_upward

Stockholm Södermalm

Det finns många kontorshotell på Södermalm och i dessa lokaltyper kan företag snabbt få tillgång till hela företagets behov. Ett företagshotell i Stockholm på Södermalm eller andra ställen eller är lösningen för att snabbt få...Läs mer

Skapa sökprofil

Kontorshotell på Södermalm i Stockholm

Stockholm, Sveriges huvudort, en attraktiv plats för både etablering av nya företag i existerande. Nackdelen är att många företag vill vara närvarande i centrum, där är även priserna höga. Även många av de stora kvarteren i centrum är väldigt populära, däribland Södermalm. Södermalm är en stor stadsdel i Stockholms innerstad. Området ligger belägget mellan Slussen i norr och Skanstull i söder. Många företag öppnar upp kontor i de fräscha och moderna kontorshotellen på Södermalm och främsta anledningen är de goda trafikförbindelserna, och det centrala läget. 

Fördelarna med kontorshotell på Södermalm

Området var den del av de regionerna som inte låg i själva stadskärnan som växte snabbt. Även företagen ökar och många viktiga företag väljer att placera stora kontorshotell på Södermalm i Stockholm. Om man ska välja ett kontor kan med förmån välja något av de områden som är särskilt lämpade för detta och Södermalm är ett bra alternativ. Området är känt för sin avslappnande stil och man jämför med andra områden i huvudstaden. Många av invånarna är idérika och stora delar av den svenska storföretag har valt att lokalisera sina kontor på Södermalm i Stockholm. Eftersom Stockholm är så pass stort är det viktigt att tänka på att man väljer en lokal med goda kommunikationer och just Södermalms kontorshotell har nära till allt, både kollektivtrafik, vägar och centrum.

Företagshotell på Södermalm i Stockholm vs. vanliga kontor 

Kontorshotell kallas även för företagshotell och är precis som namnet säger - ett hotell för företag. Det finns många kontorshotell på Södermalm och i dessa lokaltyper kan företag snabbt få tillgång till hela företagets behov. Ett kontorshotell i Stockholm på Södermalm eller andra ställen eller är lösningen för att snabbt få tillgång till ett kontor utan besvär. Detta är den kvickast växande formen av kontorslokaler idag, det kommer allt fler och därmed blir utbudet större.

Fördelarna med att etablera sitt företag på Södermalm

Fördelarna med att hyra ett kontor i ett kontorshotell på Södermalm i Stockholm är stora: · Attraktiv plats - Vissa företag ser placeringen som viktig andra som mindre viktig, oavsett vilket så vill de flesta ha ett kontor på en attraktiv plats. Företagshotellen på Södermalm är väldigt omtyckta just på grund av läget. · Rörlighet - Man väljer hur länge man vill stanna och gör avtalet utifrån det. Flexibilitet kännetecknar denna form av lokal. Många kontorshotell erbjuder löpande kontraktstid, andra på månadsbasis - man kan därmed försöka, se om man trivs och slipper andra bekymmer med långa bindningstider etc. · Koncentration på det som är betydelsefullt - Man kan lägga ner all fokus på verksamheten vilket i sin tur ger goda resultat. Man finns dessutom redan där allt händer - i centrum.

Företagshotell i Stockholm för både stora och små rörelser

I Stockholms Södermalm men även i resten av landet finns kontorshotell med en mix av stora och små företag, oftast finner man både och. Det finns dock även företagshotell som är nischade på endast stora eller små företag. Man kan välja hur stor lokal man behöver och därmed växa direkt på plats då man enkelt kan hyra upp större arbetsyta allt eftersom företaget växer och behovet av större arbetsyta ökar.

Läs mer om Stockholm Södermalm på WikiEstate
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Visningar