arrow_upward

22 kontorshotell: Stockholm Östermalm

På Östermalm finns allt från små företag med få anställda till stora internationella företag med flera tusen anställda. Många av Sveriges största företag har sitt huvudkontor belägna i kontor, lokaler och kontorshotell i Stockholm. Det...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Stockholm Östermalm Kontorshotell

Stockholm är Sveriges huvudstad och tillhör Stockholms län. Idag har kommunen ca 900 000 invånare. Det är den mest folkrika staden i Sverige och en av de fem snabbast växande regionerna i Europa. Stockholm är en väldigt attraktiv stad för såväl företag som invånare och besökare. Här finner vi Sveriges hetaste företagsklimat, ett stort kulturutbud, naturområden, universitet och nöjesparker. En välkänd stadsdel i Stockholm är Östermalm. Här bor ca 70 000 människor. Stadsdelen förknippas med exklusiva bostadsområden och shoppinggator. Många företag väljer just denna stadsdel i Stockholm för sina etableringar. För att underlätta för företag finns det en hel del kontorshotell på Östermalm att använda sig utav. 

Varför kontorshotell på Östermalm, Stockholm?

Stockholm kommun är en stad i ständig utveckling. Det är här många företag väljer att etablera sin verksamhet då det är centrum för hela Sverige när det gäller bland annat ekonomi, politik och media. För att kunna locka företag till staden samt för att underlätta för nyetablerade företag finns det många kontorshotell på Östermalm i Stockholm. Med ett kontorshotell kan man som nyetablerat företag hyra ett färdigt utrustat kontor med kontorsmöbler, trådlöst internet, fax, skrivare och så vidare. Allt det praktiska sköts av hyresvärden. Företagshotellen ger en god service för att kontoret ska passa just din verksamhet och erbjuder alltid generösa tjänster. Det finns lokaler att hyra som passar allas behov. Det finns allt från enmans kontor till stora lokaler på flera 100 kvadratmeter som passar de stora företagen. Det är inte bara kontosutrustningen som erbjuds, utan väljer man att hyra en ett kontor på ett företagshotell så får man även mycket annat på köpet. Några exempel är en redan klar och bemannad reception, parkeringsmöjligheter, mötesrum, luftkonditionering, städhjälp och så vidare. Man behöver alltså varken bry sig om eller lägga ner dyrbar tid på de praktiska bitarna då dessa sköts av hyresvärden och ingår i månadshyran. Detta gör att många företag lockas att hyra denna typ av kontorslokal. 

Stockholm Östermalm företagshotell har bra kommunikationer

Östermalm ligger i Stockholms innerstad och är därför ett guldläge för dig som vill starta ett nytt företag i kontor i Stockholm. Med stadsdelen som utgångspunkt har du nära till allt du kan önska dig. Läget gör även att det finns tillgång till väldigt bra och välutvecklad kollektivtrafik. Detta underlättar för såväl företag som in- och utpendlare. Stadens infrastruktur med ett bra vägnät, hamn, buss-, tåg- och flygförbindelser lockar företagande till staden och deras olika stadsdelar. Arlanda- och Bromma flygplatsområde finns inom en kort resa. Detta gör att huvudstaden inte bara lockar till sig folk och företag inom landet utan även utländska besökare och många internationella företag. Har man ett företag väljer man ofta att etablera sin verksamhet i kontor i Stockholm. De goda möjligheterna att resa kollektivt i samband med kommunens engagemang att främja företagande lockar allt fler företag att etablera sig på företagshotell på Östermalm i Stockholm.

 Stockholm är hem åt välkända företag

I Stockholms kommun finns det många arbetsmöjligheter. Det är en av många anledningar till varför människor väljer att bosätta sig här. I staden råder ett mångfacetterat näringsliv som producerar många arbetstillfällen. Det är en populär stad att etablera sin verksamhet i. Det är idag service- och tjänstesektorn som dominerar arbetsmarknaden. Det finns allt från små företag med få anställda till stora internationella företag med flera tusen anställda. Många av Sveriges största företag har sitt huvudkontor belägna i kontor, lokaler och kontorshotell i Stockholm. Det är nästan hälften av alla Sveriges företag med mer än 200 anställda som har sitt säte i Stockholm. Exempel på de stora företagen är Ericsson och IBM. Kommunen arbetar aktivt för att främja god utveckling av företagen och bibehålla sitt goda företagsklimat samt att locka fler företag att etablera sig på kontorshotell på Östermalm i Stockholm.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks